Pas de gegant cap a Divisió d'Honor

28.04.2015 15:14

Barcelona (G.Pérez).- El juvenil del Sant Andreu ha donat un pas de gegant cap al retorn a la Divisió d'Honor. Els nois entrenats per Rubén García han superat el rival més directa en aquesta lluita, el Prat, al seu propi terreny de joc i ara, a manca de tres jornades per al final del campionat, tenen quatre punts d'avantatge. El gol de de Ferran Roca, avançat el segon temps, ha desnivellat un enfrontament que, tal i com es preveia, ha estat de gran igualat.

Els quadribarrats arribaven al Sagnier ocupant la plaça d'ascens i conscients que una derrota podia suposar un greu daltabaix. Per això, han sortit al terreny de joc amb una gran concentració. Tot i així, els locals han estat millor durant els primers minuts. Els pota blava han sortit amb força i han gaudit de fins a tres oportunitats per avançar-se, desbaratades per Marc Priego, de nou tot un segur sota pals.

Segons ha avançat l'enfrontament, però, el Sant Andreu s'ha sabut trobar més còmode al camp. Així, el joc s'ha igualat i, fins i tot, els quadribarrats han pogut marcar el primer. Oriol Fernández, Brian, Hueta i Méndez han avisat, però sense fortuna. Amb l'empat inicial s'ha arribat al descans.

El segon temps s'ha iniciat de nou amb una sortida fulgurant dels pratencs. En aquesta ocasió, ha estat el pal qui ha evitat el gol. Novament, però, el Sant Andreu ha aconseguit tranquil·litzar-se i equilibrar forces. Fins i tot han agafat el ritme del duel fins que ha aparegut Ferran Roca. Amb una gran jugada individual arrencant des de la banda, s'ha desfet de varis rivals i, ja dins l'àrea, ha batut el porter pratenc amb un xut creuat.

Amb el 0-1, el Sant Andreu ha continuat controlant un partit igualat que, però, s'ha complicat al minut 85 amb l'expulsió per doble groga de Guillem López. El tram final ha estat d'infart, amb un Prat bolcat a l'atac que ha disposat de vàries opcions per empatar. El pal i, una vegada més, Priego, ho han evitat. Amb la victòria, els andreuencs s'apropen, i molt, al desitjat retorn a la màxima categoria de juvenils.

Camp: Municipal Sagnier.

Prat: Iván Rincón, Londoño (Bascuñana 85’), Albert Montes, Guillermo López, Hels (Moisés Ramírez 60’), Carlos, Carlitos, Ivan López, Guillem Sarmiento, Pablo Moreno (Preciado 69’) i Poveda (Pulido 60’).

Sant Andreu: Marc Priego, Vives, Pazo, Pol Huerta, Méndez, Guillem López, Brian (Eric López 51’), Joel (Carlos Olmo 70′), Oriol Fernández (Pol Fábrega 86’), Alberto García i Ferran Roca (Kevin 75’).

Àrbitre: Mancera Antón. T.G.: Carlitos, Iván López / Méndez, Eric Martínez i Guillem López (2, 85').

Gols: 0-1, Ferran Roca (57’).