Partit per obrir forat a la classificació

07.02.2014 13:36

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu visita dissabte la piscina d’un dels principals competidors per la lluita pel play-off com és el CN Terrassa. Les noies de Jordi Timblau afronten el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga – última abans de la Copa de la Reina – com a terceres classificades i amb l’oportunitat deixar molt encarada l’opció de disputar el títol de lliga. En cas de victòria se situarien 11 punts per sobre de les vallesanes.

Després de firmar un dels millors partits de la temporada amb el triomf davant el Mataró La Sirena, les andreuenques volen continuar amb la bona ratxa de resultats – sis partits seguits sense conèixer la derrota i en els quals només s’han deixat escapar dos punts – enfront un rival que no deixarà escapar les poques opcions que li queden per poder entrar al play-off.

El CN Terrassa arriba a l’encontre amb la intenció de millorar l’actuació de la jornada anterior on va perdre per un ajustat 9 a 8 a la piscina del CN Rubí. Les nedadores de Xavi Pérez són sisenes a la classificació amb 18 punts i les opcions per continuar vives a la lliga passen pel partit de dissabte. Per aconseguir sumar els tres punts, les vallesanes compten amb Gemma Pane, la quarta màxima anotadora de la lliga amb 40 dianes, i amb una cara coneguda per l’afició andreuenca, Ana Copado. La portera que fins la temporada passada va defensar la porteria del Sant Andreu.

El partit començarà a les 16:00h de la tarda a les instal·lacions del CN Terrassa.