Oportunitat perduda per fugir del perill

23.03.2014 15:19

El Prat.- Ni al camp del cuer. La mala ratxa com a visitant del Sant Andreu continua ben viva després que l’equip quadribarrat ha caigut al Municipal Sagnier per 2-0. De forma justa. Davant un equip que ha demostrat més ambició per buscar els punts i que ha dominat el duel des del primer moment. La derrota impedeix als andreuencs posar distància amb la zona perillosa i no aprofitar la derrota del Valencia Mestalla.

El Prat ha demostrat en els primers minuts de partit ser plenament conscient que l’únic que li serveix en l’actual situació són els tres punts. Aquesta necessitat s’ha transformat en un major domini del partit davant un Sant Andreu ben parapetat al darrera. Fruit d’això, ha avisat en vàries ocasions. Kante i Granell, amb xuts llunyans, no han trobat porteria en els primers itents. Posteriorment, ho ha provat de nou Kante, en una jugada assajada. La seva rematada l’ha salvat un encertat Morales.

El domini pota blava, per tant, no s’ha transformat en el marcador. I segons ha baixat la seva intensitat, el Sant Andreu s’ha trobat més còmode sobre el terreny de joc. Al tram final del primer temps, això li ha permès estirar-se i apropar-se l’àrea. La millor opció l’ha tingut Araujo, recollint una pilota baixada per Mozó en una jugada d’estratègia. La seva rematada, però, ha estat fluixa i Toni l’ha pogut aturar.

El segon temps ha començat de forma similar al primer, amb un Prat més incisiu en atac. Kante ha estat el primer en provar-ho amb un xut des de la frontal que ha deturat Morales. Els mateixos protagonistes han actuat uns minuts després. El davanter pratenc ha rematat amb el cap un llançament de córner i el meta andreuenc ha salvat l’1-0.

El porter quadribarrat ha tornat a aparèixer poc després. Víctor, en una bona acció, ha provat de sorprendre un Morales que ha posat la ma per desviar el xut a córner. Les escomeses locals han continuat amb l’ensurt més fort: Morales ha tornat a salvar una rematada de Kante i el refús l’ha enviat Sierra la fons de la xarxa. El gol, però, ha estat anul·lat perquè l’àrbitre ha interpretat que el lateral pratenc estava en posició antireglamentària.

Tants avisos s’han transformat, malauradament, en el cop dur del gol pratenc. Murillo, de cap, ha rematat al fons de la xarxa un llançament de cantonada al minut 66.

Malgrat els canvis, el Sant Andreu no ha reaccionat. Al contrari. El Prat, minuts després, ha anotat el segon. Kante ha fet la passada i Víctor ha afusellat el 2-0. El partit ha quedat sentenciat. Matas ha tingut l’opció de donar-li vida amb un ma a ma davant Toni on el meta pretenc li ha guanyat la partida. Als darrers minuts, el Sant Andreu ha intentat retallar distàncies. La millor opció l’ha tingut Alcover. El seu xut, però, l’ha tret Toni en gairebé la darrera acció del duel.