Oportunitat d’or per continuar a dalt

24.01.2014 18:00

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu disputa dissabte un partit important per seguir amb les aspiracions d’intentar entrar al play-off de lliga. Els homes de Xavier Julià reben la visita del A.R Concepción Ciudad Lineal, cuer de la Divisió d’Honor, després de sumar la setmana passada la cinquena victòria de la temporada davant el C.N Catalunya.

Quan ja s’ha jugat tota la primera volta de competició, el conjunt andreuenc és setè a la classificació a només tres punts de la quarta posició, la última que dona accés a lluitar pel títol de lliga. De la seva banda, el combinat madrileny arriba a l’equador del campionat com a últim classificat i ha sumat només un punt dels 33 possibles.

Precisament, l’únic empat que han aconseguit els homes Toni Hernández – sancionat pel duel de dissabte per acumulació de targetes – ha estat contra el Sant Andreu en la primera jornada de lliga. Tot i així, l’encontre no hauria de suposar un nou entrebanc per a l’equip local ja que els resultats obtinguts fins el moment a la piscina Pere Serrat els són molt favorables. Quatre victòries de sis possibles.

El partit començarà a les 16:30h de la tarda a la piscina a la piscina Pere Serrat de Barcelona.