Oportunitat d’or per assolir la cinquena plaça

28.03.2014 17:49

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu disposa dissabte d’una gran oportunitat per situar-se en la cinquena posició de la Divisió d’Honor masculina. En el partit corresponent a la dinovena jornada, el nois de Xavier Julià reben la visita del Real Canoe, l’equip que ocupa en aquests moments el lloc que volen assolir els andreuencs.

El de dissabte és un duel que servirà per veure si l’equip de Sant Andreu és capaç de mantenir la bona dinàmica que ha aconseguit des de la Copa del Rei. D’aconseguir la victòria, els de Julià sumarien tres victòries consecutiva a la lliga. L’escenari del matx però, no serà l’habitual. El C.N Sant Andreu haurà de jugar com a local a les instal·lacions del C.N Molins de Rei a causa d’una competició de natació que se celebrarà a les instal·lacions del Fabra.

El Real Canoe arriba a Barcelona amb un objectiu clar. Aconseguir els tres punts per evitar que C.E Mediterrani assoleixi matemàticament la classificació per al play off de lliga. Els madrilenys encaren l’encontre amb 29 punts i les seves opcions d’atrapar el Merditerrani passen per guanyar tots els partits que queden en joc. L’equip de Félix Fernández, amb cinc dels seus jugadors convocats per la Selecció Espanyola absoluta, no posarà les coses fàcils als de Julià. En el precedent de la primera volta però, els andreuencs van aconseguir una treballada victòria a domicili per 6-8.

L’encontre es jugarà dissabte a les 16:30 de la tarda a les instal·lacions del C.N Molins de Rei.