Nuha, un mes de baixa; Bruno, entre 15 i 20 dies

09.12.2014 19:32

Barcelona (G.Pérez).- Tal i com es preveia, Nuha i Bruno seran baixa els dos propers partits del Sant Andreu. Les proves a les que han estat sotmesos tots dos jugadors han confirmat les lesions sofertes a Elda i, malgrat que en cas de l’ex del Llagostera el pronòstic ha estat millor del que s’esperava i no haurà de passar per quiròfan, res li evitarà estar un mes de baixa. Menys temps, uns quinze o vint dies, haurà d’estar el brasiler.

Tots dos futbolistes s’han sotmès aquest dimarts a la tarda a una ressonància magnètica que tenia com a objectiu esbrinar l’abast real de les lesions sofertes el diumenge. El cas de Nuha, la prova era especialment important perquè havia de servir també per decidir com s’afrontava la luxació acromioclavicular completa a l’espatlla esquerra que es va fer en la jugada del penal no xiulat. Hi havia la possibilitat d’haver de passar per quiròfan, el que hagués allargat terminis. Finalment, però, la prova ha permès apostar per un tractament més conservador. Els metges estimen que el temps de recuperació serà d’unes quatre setmanes.

Per tant, es perd segur, com ja se sabia, els duels enfront l’Huracán i l’Olímpic de Xàtiva. L’aturada de Nadal jugarà a favor del Sant Andreu ja que fins el 4 de desembre no es torna a jugar, contra l’Elx Il·licità. Nuha també arribaria just a aquest duel però no estaria encara descartat.

Més opcions de jugar aquest partit té Bruno. El brasiler, amb una distensió al múscul isquiotibal de la cama dreta, té per a entre 15 i 20 dies i, per tant, és d’esperar que pugui estar disponible després de l’aturada per festes. Això sí, els dos propers partits Pere Belmonte ‘Piti’ haurà d’improvisar, tal i com estar succeint amb el lateral dret, un davanter centre.