Nuha, presentat al Narcís Sala

12.08.2014 23:17

Barcelona (T.Martínez). -Nuha Marong és el davanter que buscava Piti Belmonte. El fins ara futbolista del Llagostera ha estat presentat aquest dimarts al Narcís Sala, quan per fi ha pogut entrenar i conèixer amb profunditat les instal·lacions del club quadribarrat. D’aquesta manera el tècnic sabadellenc ja compta amb un “9” corpulent que pot jugar de referència.

Tot i així, l’atacant de 21 anys nascut a Santa Coloma de Farners és un futbolista que no ha marcat gaires gols a la Segona Divisió B. Però els que ha fet han estat importants. La temporada passada només va convertir dues dianes amb el Llagostera, però una d’elles va ser la de l’ascens contra el Nàstic. Tampoc cal oblidar que era el seu primer any a la tercera categoria del futbol nacional després de firmar procedent de Primera Catalana.

L’arribada de Nuha al Sant Andreu va ser molt precipitada. Piti Belmonte necessitava davanters a l’equip i el jugador del Llagostera va ser l’escollit per cobrir la necessitat bàsica de la plantilla. El davanter, que arriba cedit pel club gironí per a les dues pròximes temporades, va reforçar el conjunt andreuenc pel tram decisiu del Torneig dels Històrics: ja va participar a la semifinal i va marcar el gol de la victòria contra el Badalona. Ha aterrat amb bon peu.