Nuha arriba cedit del Llagostera

08.08.2014 17:51

Barcelona (G.Pérez).- Fa dies que el Sant Andreu buscava dos davanters. El primer, ja el té al sac. Nuha Marong, qui fou l’heroi de l’ascens del Llagostera a Segona A en anotar el definitiu 3-1 en el partit de tornada contra el Nàstic, vestirà la samarreta quadribarrada aquesta temporada. De fet, debutarà aquesta tarda en el duel dels Històrics contra el Llagostera.

El Sant Andreu ha fet oficial el seu fitxatge. Aposta per un jugador jove, però amb gran projecció. Nuha ja va destacar fa dues temporades al Lloret, on va aconseguir 14 gols a Primera Catalana. El seu bon rendiment va cridar l’atenció d’Oriol Alsina, director esporitu del club gironí, que el va incorporar al seu projecte.

Al llarg de la campanya, va jugar 19 partits i va aconseguir dos gols. La majoria de vegades estones ja que al davant tenia davanters de categoria contrastada com Eloi Gila, Chamorro o Sellarés. Tot i això, va saltar al camp en el partit decisiu de la temporada, el de tornada de la darrera eliminatòria de la fase d’ascens enfront al Nàstic. Amb 2-1 al marcador i amb l’eliminatòria igualada, tot just començar la pròrroga va connectar una centrada, curiositats del futbol, de l’ex andreuenc Enric Pi per marcar el gol que va donar l’ascens al Llagostera.

Segons informa la web oficial del Sant Andreu, el club gironí i el Sant Andreu han arribat a un acord per a la cessió del jugador per les properes dues temporades. D’aquesta forma, el Llagostera aconsegueix que el punta tingui els minuts que, segurament, no hagués tingut a Segona A i els quadribarrats tanquen un dels dos davanters que necessitaven.