Nuha, sense càstig a l'acta arbitral

26.08.2014 16:59

Barcelona (T.Martínez).- Un dels temors de l’afició andreuenca després de la victòria a Tarragona era veure què passaria amb Nuha, l’únic davanter de la plantilla del Sant Andreu a dia 26 d’agost. El jugador quadribarrat va ser el nucli de la picabaralla que va tancar un partit força calent en què ell havia anat al terra en diferents ocasiones i havia desesperat l’afició del Nàstic, més i més nerviosa a mesura que avançava el partit. Nuha no va ser ben rebut a l’estadi d’un equip que es va quedar sense jugar a la Liga Adelante per un gol seu.

No obstant, la picabaralla final que va començar al camp i va acabar, segons sembla, al túnel de vestidors, no tindrà conseqüències pel Sant Andreu. L’àrbitre del partit, Daniel David Baiges Dones, no ha recollit cap mena d’incidència a l’acta arbitral posterior al duel entre Sant Andreu i Nàstic. Per tant, no hi haurà sanció disciplinària pel davanter andreuenc.

D’aquesta manera, les aficions de Nàstic i Sant Andreu es queden sense conèixer la versió de l’àrbitre, que ha considerat que la picabaralla no va ser prou greu com per recollir-la a l’acta arbitral. Els entrenadors de tots dos equips, de fet, també van treure ferro al calent final de partit, on fins i tot els jugadors del Sant Andreu van haver d’agafar Nuha per allunyar-lo dels rivals.