Només val la victòria per ser a la Copa

09.01.2015 19:18

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu afronta dissabte un partit decisiu per poder revalidar la fita de l'any passat; jugar la final de la Copa del Rei. Els nois de Xavier Julià necessiten una carambola per ser un dels vuit equips que disputaran aquesta competició, i és que no depenen d'ells mateixos. Per aconseguir el bitllet, els andreuencs hauran guanyar a la piscina del Club Esportiu Mediterrani i esperar que el Poble Nou no sumi els tres punts contra el Real Canoe.

A tot això, se li ha d'afegir que serà el primer enfrontament oficial del 2015, ja que des del 20 de desembre de l'any passat – en la desena jornada – no s'ha disputat cap encontre de la Divisió d'Honor Masculina. En aquella ocasió, el Natació Sant Andreu va rebre una contundent derrota (4-13) contra el rei del waterpolo espanyol, l'Atlètic Barceloneta.

Durant les vacances però, els nedadors andreuencs han continuat exercitant-se i han disputat alguns partits amistosos per no perdre el ritme de competició. Així doncs, els dies 3 i 4 de gener van participar en el XV Trofeu Alsa, organitzat per la Deportiva Náutica Portugalete en la mateixa localitat biscaïna. El Sant Andreu va alçar-se amb la copa de campions després de derrotar als tres rivals del torneig amb certa comoditat. En la primera jornada va superar per 25-7 el Waterpolo Stadium Casa Blanca, en la segona va guanyar el Rubí per 21-7 i en la tercera per 7-25 contra l'equip local, el Portugalete.

De la mateixa manera que en el darrer duel de lliga, el de dissabte serà un enfrontament de dificultat afegida. El rival dels andreuencs, el Club Esportiu Mediterrani, ocupa el tercer de la taula i com a local només ha perdut un partit, contra el Natació Terrassa. Els nedadors de Joan Alled també presenten uns bons registres lluny de la seva piscina, ja que únicament han deixat escapar punts contra el darrer rival del Sant Andreu, el Barceloneta. A més, sumen una ratxa de cinc victòries consecutives i no perden a la piscina Josep Vallès des del 15 d'octubre.

El C.E Mediterrani – C.N Sant Andreu es disputarà dissabte, a partir de les 12 del migdia, a la piscina barcelonina Josep Vallès, i serà la darrera oportunitat per al Sant Andreu per aconseguir el passi a la Copa del Rei d'aquesta temporada.