Només falta el gol

30.11.2014 16:57

Barcelona (J.R.González).- El Sant Andreu ha tornar a anar-se’n sense marcar del Narcís Sala, malgrat merèixer fer-ho. Així, la sequera anotadora a casa es manté. Els aficionats andreuencs no poden cantar un gol al seu estadi des de el passat 5 d’octubre. Si be, també s’ha de remarcar que, a diferencia d’altres dies, l’equip ha dominat el partit i ha gaudit d’ocasions clares. I la fortalesa defensiva, tot i les baixes en defensa, segueix sent palesa, amb un quart partit sense encaixar gols.

El Sant Andreu ha sortit decidit a trencar la mala ratxa, i poder oferir per fi una victòria a la parròquia. Fent-se poc a poc amb el control de l’esfèrica, la primera ocasió ha arribat a pilota aturada, quan Calderón ha rematat tot sol per damunt del travesser en una badada de la línea defensiva del Mallorca B.

A base de pilotes llargues a la esquena dels defensors, el Sant Andreu creava perill, amb Bruno a la punta d’atac relegant Nuha a la banqueta. Justament, el brasiler ha tingut una ocasió clara quan, després d’un bon retall, ha vist com Royo treia una mà providencial. Bons minuts andreuencs, acompanyats d’una solidesa defensiva, on els poc habituals Carroza i Guzmán han demostrat bon nivell.

A pilota aturada també ha pogut arribar el gol, després que Azparren rematés al primer pal una pilota des de la cantonada, però un altre cop Royo ha fet gala d’uns grans reflexes. El Sant Andreu arribava amb perill, en part gràcies a un molt actiu Joaquín Calderón i a un Víctor Alonso que va a més cada dia. Tot i això, no ha estat suficient per veure porta.

A la sortida dels vestidors, el Mallorca B ha intentat estirar línies una miqueta més, provant fortuna amb xuts llunyans. Malgrat això, el domini al centre del camp ha continuat sent andreuenc, superant Ibon i Alcover la parella balear que formaven Clausí i Sastre. Però el que concedia el mig del camp, no ho feia la línea defensiva, a un incommensurable Uche que ho ha tallat tot. L’única que no ha pogut tallar ha estat una passada entre línies de Calderón. Puerto ha arribat forçat i no ha pogut superar a un ben col·locat Royo.

El partit s’hagués pogut tenyir de drama quan Sastre ha ficat l’ai al cor als aficionats amb un tir llunyà davant el qual el capità Morales ha respòs amb una gran intervenció. Ha estat, però, un miratge. La pilota ha continuat sent andreuenca i l’entrada de Felipe Sa ha donat una guspira més a la línia ofensiva dels de Pere Belmonte ‘Piti’. Un parell de detalls seus han pogut fer mal a la defensa mallorquina, però mai ha trobat rematador. Si ha tingut una ocasió clara el propi brasiler en un xut frontal que se li ha anat massa alt.

Així han acabat gran part de les ocasiones andreuenques. Rematades i xuts desviats que han impedit veure per fi un gol al Narcís Sala. Davant un filial que només ha acumulat sensació de perill gràcies a les bandes de James i Kike, el Sant Andreu ha sumat un nou empat sense gols. Al costat postitiu de la balança, quart partit sense perdre i també sense encaixar cap gol.

Fitxa tècnica

Camp: Narcís Sala. 500 espectadors

Sant Andreu: Morales, Guzmán, Carroza, Azparren, Jilmar, Ibón, Ton (Nuha, 60’), Víctor, Puerto (Felipe, 78’), Calderón i Bruno.

Mallorca B: Royo, Company, Raúl, Uche, Connor, Kike (Cortés, 62’), Clausí, Sastre (Nico, 80’), James (Joan, 70’), Brandon i Cédric

Àrbitre: Usón Rosel (aragonès). T.G.: Ton, Ibón, Carroza, Nuha / Kike, Sastre, Brandon i Nico.