No es pot tornar a fallar

23.01.2015 21:56

Barcelona (P.Mitjans).- L'equip masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu no es pot tornar a permetre una altra ensopegada. Els homes de Xavier Julià disputen dissabte un partit contra el cuer de la Divisió d'Honor i necessiten els tres punts per canviar la mala dinàmica que arrosseguen des de fa setmanes. El rival dels andreuencs, el Concepción-Ciudad Lineal, només ha sumat un punt en el que porten de campionat.

El partit del Natació Sant Andreu de la darrera jornada contra el C.N Barcelona va suposar un toc d'atenció per als de Julià. Un rival directe com és l'equip de la Barceloneta els va superar per un contundent 13-6. Al final del duel, el mateix tècnic comentar "que feia temps que esportivament no patia una derrota d'aquesta manera". Així, els andreuencs només han sumat tres victòries aquesta temporada i cap d'elles a la Pere Serrat. Una situació que preocupa al cos tècnic pel clima negatiu que es respira.

Tot i així, contra el Ciudad Lineal tenen l'oportunitat passar una primera pàgina i donar una alegria a l'afició. Els madrilenys arriben a la Pere Serrat després d'empatar el darrer, i únic enfrontament, contra el Waterpolo Navarra i sent el candidat principal a descendir de categoria al final de la lliga. No obstant, la dificultat del matx passa per l'estat anímic dels andreuencs.

En el partit de la primera volta, el Club Natació Sant Andreu va aconseguir els tres punts a la piscina madrilenya en superar el conjunt local per 7-13. Dissabte, a les 17h de la tarda i aquest cop a la Pere Serrat, els andreuencs tindran l'oportunitat de revalidar la victòria contra el Concepción-Ciudad Lineal.