No es pot tornar a fallar davant l’afició

17.10.2014 19:27

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu afronta dissabte la tercera jornada de la Divisió d’Honor masculina amb la intenció de tornar a aconseguir una victòria a la piscina Pere Serrat. Els de Xavier Julià no sumen els tres punts en competició regular com a locals des del passat 29 de març, en què van derrotar el Real Canoe per 8 gols a 6. Dissabte, a les quatre de la tarda, tindran l’oportunitat de retornar una alegria a l’afició i capgirar l'estadística si derroten el Club Natació Catalunya.

Els andreuencs no han començat la temporada de la millor manera possible. En la primera jornada, i després d’una magnífica pretemporada, el Sant Andreu va caure de forma clara amb un Natació Barcelona superior en totes les facetes del joc. Tot i així, els de Julià van saber refer-se ràpid de l’ensopegada i en el segon compromís de lliga van superar a domicili per un contundent 7-13 l’equip madrileny del Concepción-Ciudad Lineal.

Per la seva banda, el Natació Catalunya arriba a la Pere Serrat amb uns resultats força semblants als dels locals. En el primer compromís els de Francisco Xavier García van perdre per 11-8 amb el Real Canoe. Tot i així, una setmana més tard van aconseguir una aclaparadora victòria – per 17 gols a 2 – contra el Waterpolo Navarra que els va servir per enfilar-se fins a la tercera plaça de la classificació.

Així doncs, els nedadors del Sant Andreu hauran de saltar a la piscina amb una dosi de concentració extra per aturar jugadors com ara, Arpad Babay, que en només dues jornades ha marcat nou gols i és, fins el moment, el màxim realitzador de la Divisió d’Honor.

Els precedents de la temporada passada demostren una clara igualtat entre tots dos conjunts. En l’anada, els Natació Sant Andreu va superar a la Pere Serrat els graciencs per un ajustat 7-6. En el partit de tornada, i que tancava la Divisió d’Honor 2013-2014, els tres punts van ser per al Catalunya amb un resultat final de 8-6.

L’enfrontament entre el Club Natació Sant Andreu i el Club Natació Catalunya corresponent a la tercera jornada de la Divisió d’Honor tindrà lloc el dissabte 18 d’octubre, a les 16h, a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu.