Ni Segona B ni Segona A s’ajornen

18.08.2014 22:14

Barcelona (G.Pérez).- La Federació Espanyola no modificarà el calendari de Segona A. Així ho ha comunicat aquest dilluns al vespre mitjançant un curt comunicat on, de fet, ni fa esment de la Segona B i, per tant, s’entén que la competició a aquesta categoria començarà el proper cap de setmana, tal i com estava previst. El dubte, però, és amb quants equips

Perquè l’embolic provocat per l’inicial descens administratiu del Múrcia i el posterior recurs davant la justícia mercantil, que li va donar la raó, està lluny de tenir solució. I és que la Federació ha traslladat a la Lliga de Futbol Professional que tampoc accepta, en cap cas, ampliar el nombre d’equips de la categoria. És a dir, ha dit no a un campionat de 23 clubs. Ara haurà de ser la patronal presidida per Javier Tebas la que haurà d’afrontar la patata calenta, molt calenta. Per ara, la decisió és no complir l’aute judicial i no readmetre el Múrcia, al mateix temps que es manté el Mirandés a Segona A.

Per tant, el grup 3 de Segona B començarà amb normalitat el proper cap de setmana, amb el Sant Andreu visitant el Nàstic de Tarragona al Nou Estadi. El dubte està en saber què passarà al grup 1, on inicialment havia de jugar el Mirandés, rescatat pel descens del Múrcia, i on el quadre vermell va ser situat un cop se’l va baixar. Si l’LFP no canvia de postura, està per veure si el club president per Jesús Samper acceptarà jugar a Segona B.