Negociacions avançades per Miguel Álvarez

10.02.2015 18:09

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu cerca el tercer entrenador de la temporada i tot apunta que Miguel Álvarez, ex de l’Hospitalet, Alcorcón i Terrassa, és l’escollit per la directiva del club quadribarrat. El Sant Andreu ha contactat amb l’entrenador de Jaén per substituir Rubén García després de la derrota del darrer cap de setmana i des del club s’afirma que les “negociacions estan avançades”. El Sant Andreu espera confirmar la incorporació del nou tècnic en les properes hores, però de moment adverteix que “no són negociacions fàcils”.

El fitxatge de Miguel Álvarez, però, encara no està tancat, segons apunten les fonts del club andreuenc. Malgrat això, el perfil buscat és clar: un home amb experiència a la categoria per remuntar el vol a temps per evitar el temut descens a Tercera. Álvarez, a més, ha estat vist alguns partits del Sant Andreu aquesta temporada, l'últim des de la graderia del Narcís Sala. La darrera visita al feu andreuenc, contra el Badalona, va fer saltar les sospites de l’interès quadribarrat en contractar l’ex de l’Hospi.

La situació en què el nou entrenador, sigui qui sigui, agafarà el Sant Andreu no serà fàcil. Els andreuencs ocupen la 18ª posició, amb 24 punts sumats després de 24 jornades, i la permanència es troba a quatre unitats després que l’Atlètic Balears derrotés el Sant Andreu el passat diumenge.