Naufragi a Inca

06.04.2014 16:17

Barcelona (T.Martínez/M.Xim) Dues setmanes després de perdre al camp del Prat, aleshores cuer de la categoria, el Sant Andreu visitava de nou l'estadi de l'últim classificat: el Constància. I, com en el últim partit lluny del Narcís Sala, els de Martí Cifuentes han tornat a caure forma contundent.

El Sant Andreu ja perdia als 6 minuts de joc, quan Nico Rubio ha empès al fons de la xarxa un rebuig de Morales després d'un xut de Mateu Ferrer. El porter andreuenc ja havia aturat un xut al propi Rubio després d'una gran jugada de Campoy als primers segons de partit. El fort inici del Constància havia sorprès al club quadribarrat.

Amb el marcador a favor, el Constància s'ha mostrat molt superior. Sobretot durant la primera meitat, on cada aproximació del conjunt illenc acabava amb una ocasió de perill per a Morales. El domini local fins el descans ha estat absolut, amb l'excepció d'un lliure indirecte picat per Ton Alcover que s'ha marxat a prop de la porteria de Perales. Just abans havia estat substituït Ivan Guzman, lesionat, per donar entrada a Mouriño.

Just abans del descans, la superioritat dels d'Inca s'ha traslladat al marcador, amb el segon gol del matí: Rubio pentina al primer pal i apareix Alberto per empènyer la pilota al fons de la xarxa amb el pit. Gol psicològic que castiga, de forma merescuda, als andreuencs.

No obstant, la reacció del conjunt de Martí Cifuentes a la represa ha estat admirable. El tècnic andreuenc ha introduït a Matas per Carroza, ha endarrerit a Melo a l'eix de la defensa i a Quim Araujo al doble pivot, situant-lo al costat de Ton Alcover. Amb una alineació molt ofensiva, les ocasions dels visitants han començat a arribar. Han entrat més en joc Araujo i Aaron bueno, però el desencert en la definició dels atacants visitants i les intervencions de mèrit del porter Perales han mantingut a ratlla el club andreuenc.

Amb l'equip volcat, ha arribat el tercer gol del Constància. En un contraatac culminat per l'alemany David Karg, els illencs han sentenciat el duel. A partir d'aquí, el partit se li ha fet llarguíssim als andreuencs, que han vist com el Constància ha perdonat quasi mitja dotzena d'ocasions per ampliar la diferència al marcador. Tot i així, ha estat el Sant Andreu qui ha marcat el gol de l'honor al temps de descompte a través d'Antonio Matas.

Nova derrota, 441 dies sense guanyar fora de casa (i sumant) en lliga, el club menys realitzador de la categoria marca tres gols per primera vegada aquesta temporada i, a més, Guzman s'ha lesionat. S'estreny la part baixa de la classificació amb les victòries de Prat i Constància, però no han guanyat ni Llevant B ni València Mestalla aquesta jornada

 
Fitxa tècnica

Camp:
Nou Camp d'Inca. 100 espectadors.
 
Constància: Perales, Connor, Calonge, Joel (min 63'), Navarro, Alberto (Víctor, 74'), Campoy (Karg, 60'), Jaime, Carreras, Mateu i Nico Rubio.

Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Carroza (Matas, 46'), Azparren, Rubén; Melo, Ton Alcover, Guzman (Mouriño, 24'), Quim Araujo (min 83'), Aaron i Ander.

Àrbitre: Arroyo Cortés. TG: Alberto / Mouriño, Quim Araujo.
 
Gols: 1-0, Rubio (6'). 2-0, Alberto (42'). 3-0, Karg (67'). 3-1, Matas (91').