Nakor Bueno, garantia de qualitat

26.08.2011 17:49

Portava tota la pretemporada entrenant-se amb el primer equip de la UE Sant Andreu. Tot semblava indicar que l'equip es quedaria amb  21 fitxes, però finalment n'hi haurà una més. Avui el club andreuenc ha fet oficial que Nakor Bueno serà l'última peça del projecte encapçalat per Piti Belmonte. En declaracions al web oficial de la UE Sant Andreu, Bueno es mostra molt satisfet d'haver pogut firmar amb l'entitat quatribarrada. "Volia seguir gaudint del futbol a casa i el Sant Andreu ho ha fet possible", afirma el davanter.

Un dels factors positius que té la incorporació del barceloní és que ha realitzat tota la pretemporada amb el primer equip. Tot i que no ha disputat els partits amistosos, tret l'últim contra el Barça B, en el que va gaudir de 70 minuts de joc, Nakor ja té adquirit el ritme de treball del grup i la filosofia de joc que plantejarà Piti Belmonte. L'arribada de Nakor completa la davantera de l'equip, que ja disposava de Marcos, Eloi, Quim Araujo, David Llobet i ocasionalment Xavi Jiménez, i per tant la competència per guanyar-se un lloc a l'onze inicial serà més dura que mai. Nakor veu positiva aquesta situació, ja que segons ell obligarà a tots els components de l'equip a donar el 200% en cada entrenament si volen jugar.

Un dels altres factors claus que pot aportar el davanter serà l'experiència. Nakor té 33 anys i molta experiència en la 2a Divisió A. Encara que el primer equip que va donar-li l'opció dedebutar a la categoria de plata va ser el Barça B, Nakor es va feu un nom a 2a A a la UE Lleida, on va estar-s'hi sis temporades. Després de ser molts anys el líder del conjunt de la terra ferma, Nakor va passar una etapa al Castelló, posteriorment va jugar a les files del Polideportivo Ejido, i l'any passat va aterrar a Leganés, on va arribar a jugar el play-off d'ascens a 2a A, on l'equip madrileny va caure a mans del Badalona. Es tracta d'un jugador polivalent (pot jugar en punta, de mitjapunta o fins i tot a la banda), té molt gol a les seves bótes i el caracteritza una entrega molt valuosa a un acategoria tan dura com la 2a B.