Mozó no continua; Alcover i Ibon, sí

16.07.2014 23:42

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu començarà aquest dijous els entrenaments de pretemporada. Ho farà amb un total de 15 jugadors, deu del primer equip que continuen de la passada campanya i cinc juvenils. Pel que fa als homes que havien estat renovats abans de l’arribada del nou propietari, dels noms donats pel club de cara a les primeres sessions no hi és el central Albert Mozó. El defensa, finalment, no continuarà al Narcís Sala. En canvi, estan convocats Ton Alcover i Ibon. Es confirma, doncs, que els dos jugadors militaran un any més al conjunt quadribarrat.

A la relació de convocats hi és la gran majoria de futbolistes que havien pactat la seva continuïtat. Molts d’ells, de fet, ja van estar a les ordres de Pere Belmonte ‘Piti’ durant la seva primera etapa al club. Així, hi figures els portes Morales i Manu; els defenses Azparren, Jilmar i Carroza –aquest darrer amb possibilitat d’actuar a la zona medul·lar- i els migcampistes Guzmán, Xavi Jiménez, Víctor, Ton Alcover i Ibon Gutiérrez. Tots ells han signat aquest dimecres els seus nous contractes amb el club. Destaca evidentment les renovacions d’Alcover i Ibon, els darrers jugadors de la plantilla 2013-14 que faltaven per definir si continuaven o no al Narcís Sala.

Piti també comptarà amb cinc juvenils. En concret, Marc Priego, Javi Méndez, Joel Armengol, Sergio Verlarde i Oriol Fernández. Al llarg dels propers dies s’espera anar tancant noves incorporacions. El tècnic ha planificat la pretemproada amb el que serà nou preparador físic, Miquel Bautista. Dijous es farà només una sessió al matí i divendres serà de matí i tarda. Dissabte, per concloure una setmana inicial atípica, sessió només de matí.

Pel que fa a Mozó, serà l’única renovació que no continuarà. En el seu cas, tant el jugador, via Twitter, com el club, han confirmat que malgrat aparaular la continuïtat el contracte no va ser signat per l’encara president, Manuel Camino, i, per tant, no té validesa. El propi defensa ho ha explicat a través de tres piulades.

“Per als que pregunten si continuo, la resposta és que no”, ha apuntat Mozó, tot assegurant que “sí que vaig signar la renovació però el sr.Camino NO [les majúscules són de la pròpia piulada] per lo que el contracte no tenia cap tipus de validesa”. Continua indicant que “des de les hores era jugador lliure i el club no ha considerat bona la possibilitat de renovar-me”. Al final, ha volgut “donar les gràcies a tots per aquest mig any” al mateix temps que desitjar “que vagi genial la temporada que arriba” ja que “l’afició del Sant Andreu es mereix molt”.

Mozó va ser un dels reforços d’hivern de la passada temporada provinent del Constància. Va arribar per reforçar una defensa molt tocada per la baixa de Didac. Al llarg de la segona volta, va ser un home clau i va disputar 15 partits. Amb 1.305 minuts, va contribuir a la salvació de l’equip.