Mouriño, sancionat, no jugarà contra l’Espanyol B

26.03.2014 17:19

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu tindrà una baixa molt important per afrontar el transcendental partit del proper diumenge (18.00 h.) contra l’Espanyol B. Tal i com s’esperava, el comitè de competició de la Federació Espanyola ha sancionat Adrián Mouriño amb un partit de suspensió després que el jugador veiés al camp del Prat la cinquena targeta groga del cicle.

El jugador gallec va veure l’amonestació per agafar a un rival per la samarreta. Va ser, de fet, la primera groga del partit contra els del Baix Llobregat. En el seu cas, però, la targeta tenia un doble càstig. Era la desena que veu el futbolista en els 27 partits de lliga disputats aquesta temporada i, per tant, haurà de complir cicle.

Es tracta, de fet, del segon membre de la plantilla andreuenca que arriba a aquesta xifra, només superat per Xapi Arnau. El de l’Espanyol B serà el tercer duel que es perd Mouriño per culpa d’una sanció. I és que a la jornada 16, per un doble groga ja no va poder jugar al camp de l’Atlético Balears (1-0) i, a la 19, en complir el primer cicle, tampoc va poder vestir-se de curt enfront el Valencia Mestalla (1-2).

La seva baixa s’afegirà a la ja segura de Didac. A més, caldrà veure com evoluciona Xavi Jiménez, que no va poder jugar al Prat.

De la resta de la plantilla, hi ha dos jugadors més que estan amenaçat de suspensió. Un d’ells és Rubén Canelada, amb quatre grogues. L’altre, Ibon Gutiérrez, amb nou. Si en veuen una més, els tocarà descansar.