Morales: “Rubén García té moltes coses bones a aportar”

17.12.2014 15:03

Barcelona (Ò.Dorado / G.Pérez).- El porter del Sant Andreu, José Miguel Morales, ha valorat per a RTV Esports el canvi d’entrenador viscut aquesta setmana al primer equip quadribarrat. El veterà capità andreuenc apunta que la decisió ha estat de la directiva però defensa la figura del nou tècnic, Rubén García, del qui assegura que “té moltes coses bones a aportar”.

Morales no ha volgut entrar a valorar la destitució de Pere Belmonte ‘Piti’. “són coses de club i depenem d’una institució que porta un escut; nosaltres no podem fer res”, s’ha limitat a comentar. Al seu entendre, els jugadors “el que hem de fer és sortir i donar el 100%”. Puntualitza que això, de fet, “és el que estem fent” i admet que, ja que “potser no és suficient”, el que toca és “donar el 120%”.

Sobre la figura del nou entrenador, Morales recorda que “el coneixem de fa temps, del futbol base” i apunta que “treballar amb ell serà un plaer” i que “tot el que vingui a sumar serà benvingut”. Com a curiositat, serà segurament el tècnic més jove que haurà tingut, només 26 anys. Cap problema. “No és el primer entrenador que tinc que és més jove que jo”, recorda.

El meta entén que l’equip ha de deixar de banda quan abans millor el tema del canvi d’entrenador, superar “aquesta fase de transició” i mentre s’està en ella “intentar-ho fer el millor possible”. Sobretot, pensant en Xàtiva. “L’equip ha de donar una bona imatge i aconseguir els tres punts. Això és el més important”, remarca.

Morales no evita fer una crida a la grada. “A l’afició li volem dir que segueixi confiant en nosaltres, que potser no tenim els resultats que ens mereixem”, indica. Recorda que, abans de la derrota amb l’Huracán, “portàvem cinc partits sense perdre” i assegura que “tenim gent jove que està demostrant que té nivell per ser a Segona B” i que “simplement, ens falta aquella maduresa que altres equips tenen i que hem d’aconseguir”. De cara al futur, es mostra optimista: “Els gols arribaran. Estem defensant molt bé i estem treballant bé, per aconseguir el màxim”.