Morales confia en la millora de resultats

20.01.2014 13:30

Barcelona (G.Pérez).- José Miguel Morales va tornar dissabte a la porteria del Sant Andreu després de dos partits d’absència. El meta quadribarrat va valorar de forma molt positiva el retorn i, en paraules als micròfons d’RTV Esports, va mostrar-se convençut que durant la segona volta els resultats milloraran.

Així, el porter andreuenc va recordar que en anteriors duels “no hem tingut sort”, tot traient a col·lació els partits enfront el Valencia Mestalla i l’Alcoià. “L’equip està en bona línia i falten els resultats”, va destacar, per després afirmar que “estic segur que arribaran”. Tot i això, també va admetre que els nervis han entrat al vestuari. “Ens hem donat compte que estem en una posició difícil de sortir”, va indicar, per després explicar que “l’altre dia vam tenir una xerrada i vam deixar clar que havíem d’estar molt forts i implicats”. Això ja es va veure contra el Badalona on “l’actitud ha estat molt diferent i s’ha treballat molt i des de dalt”.  

En relació a la seva baixa, Morales va reconèixer que “sempre que no jugues les sensacions són dolentes” i, encara més en el seu cas ja que “a mi m’agrada jugar molt. Sempre que puc vull jugar”. Es va mostrar “molt content per la victòria que ens feia molta falta” i va destacar que “si a més tens la sort d’estar bé, millor”.