Molins de Rei i Terrassa, rivals a la Copa Catalunya

05.09.2014 15:44

Barcelona (G.Pérez).- Arriba la primera competició oficial per als equips de waterpolo del Club Natació Sant Andreu. La setmana vinent, tant el masculí de Xavi Julià com el femení debutaran en la Copa Catalunya. El Club Natació Molins de Rei i el Club Natació Terrassa seran, respectivament, els seus rivals.

Així, el sorteig de la fase prèvia ha aparellat el masculí andreuenc amb el conjunt del Baix Llobregat. L’anada es disputarà a Molins de Rei el dimecres (20.45 h.) i la tornada a la Pere Serrat (dissabte 13, a les 16.00 h.). A priori, els andreuencs parteixen com a favorits d’aquesta eliminatòria davant un equip que, la passada temporada, va quedar en tercera posició de la Primera Divisió espanyola. En cas de superar ronda, el seu rival sortiria de l’eliminatòria, també a doble partit, que han de disputar el Club Natació Premià i el Club Natació Sabadell.

En cas de superar els quarts de final, previstos per al 16 i el 18 de setembre, el Sant Andreu es classificaria per a la fase final de la competició, que es disputarà del 19 al 21 a les instal·lacions del Club Natació Montjuic.

A aquesta piscina també hi confia ser el femení andreuenc, que dirigirà Javier Aznar aquesta temporada. Per aconseguir-ho, haurà de superar a quarts de final el Terrassa, sisè classificat de la passada Divisió d’Honor. En aquest cas, l’eliminatòria és a partit únic, que es jugarà el dia 17 a la Pere Serrat.

A la fase final ja esperen Club Natació Sabadell i Club Natació Mataró, campió i sotscampió respectivament de la passada lliga. Les del Maresme serien les rivals del Sant Andreu a semifinals en cas de superar els quarts.

Tant amb el Sant Andreu masculí com amb el femení la Copa Catalunya es presenta com una magnífica oportunitat per, d’una banda, veure si el treball de preparació va en la línia esperada pels respectius tècnis

Copa Catalunya masculina

Aparellaments de la fase prèvia (anada i tornada)

FP1: CN Premià – CN Sabadell

FP2: CN Molins de Rei – CN Sant Andreu

FP3: CN Rubí – CN Catalunya

FP4: CN Poble Nou – CN Barcelona

Aparellaments de quarts de finals

Guanyador FP3 – Guanyador FP3

Guanyador FP2 – Guanyador FP1

CN Terrassa – At.Barceloneta

CE Mediterrani – CN Mataró

Copa Catalunya femenina

Aparellaments de quarts (partit únic)

QF1: CN Sant Andreu – CN Terrassa

QF2: CN Mediterrani – CN Rubí

Semifinals

CN Mataró la Sirena – Guanyador QF1

CN Sabadell – Guanyador QF2