Missió impossible?

15.05.2015 19:08

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu disputa aquest dissabte el segon partit de la final del play off per la lluita pel títol a la Carles Ibars (12.00.h) enfront el totpoderós Sabadell. L’ensopegada en el primer assalt deixa a les barcelonines sense marge d’error si volen continuar vives en la competició. El títol passa pel que seria una gesta digna de Missió Impossible. En cas de victòria vallesana les de Nani Guiu alçarien el trofeu per cinquena vegada consecutiva i seria la tretzena del palmarès.

Es repeteix el guió de les semifinals. Les andreuenques han caigut en el primer assalt i s’ho juguen tot en el segon. En aquest cas,  però hi ha una diferència important: el rival és el gegant del waterpolo femení espanyol, un Sabadell que, en competició domèstica, no perd des del 2 de maig del 2010.Aquell dia, va caure enfront del Mediterrani (10-12) en el tercer partit de la final. Precisament aquella lliga guanyada per les de Sants va ser l’últim trofeu que no va anar a parar a les vitrines vallesanes.

I, malgrat aquesta contundent estadística, el Sant Andreu no vol llençar la tovallola. Després de la contundent derrota de dimecres a la Pere Serrat les d’Aznar estan obligades a guanyar si volen forçar el partit de desempat i mantenir les opcions per lluitar pel títol. Així ho avisa el seu entrenador, Javier Aznar. “Amb les semifinals que hem fet el Sant Andreu no pot deixar aquesta eliminatòria sense competir el màxim. Estic convençut que tenim alguna cosa a dir en aquesta final però és necessari un canvi”, ha declarat.

De la seva banda, la jugadora Marta Recio ha explicat quina és la importància del factor mental per poder superar aquests enfrontaments. “Juga un paper clau i és molt difícil sortir amb una mentalitat guanyadora davant del Sabadell. Intentar-ho no serveix per res. O hi confiem totes o no serà possible”, ha explicat la waterpolista.