Missió impossible?

25.04.2015 15:12

Barcelona (G.Pérez).- El Sant Andreu afronta aquest diumenge al Narcís Sala un partit dramàtic. Enfonsat a la taula, necessita sumar els tres punts enfront l'Eldenc per mantenir les mínimes opcions de permanència que li queden després de la dolorosa derrota enfront el Mallorca B. Qualsevol altre seria, ara sí, la darrera paletada de terra a la tomba. Si es perd, el descens serà matemàtic. I si s'empata i el Cornellà guanya a Alacant, també. .

Els quadribarrats, amb 32, es troben ara a set punts d'Eldenc i del Cornellà, que marca la plaça de promoció de permanència –la salvació directa està a deu punts i ja és tota una utopia–. Cal tenir en compte, a més, que els del Baix Llobregat tenen el goal average guanyat i, per tant, caldria no només igualar-los sinó superar-los a la taula. Per tant, per evitar el descens directe, el Sant Andreu necessita retallar-ne vuit als de Jordi Roger i set als alacantins.

És, no cal dir-ho, una tasca digna de l'equip de Missió Impossible. Però, malgrat el pessimisme regnant entre l'afició, jugadors i cos tècnic s'aferren a allò de que fins que no sigui matemàtic encara hi ha opcions. Són conscients, això sí, que ja no va fallar més. Que només sumant els dotze punts en joc es podria somiar amb escapar de la crema. I això passa, inevitablement, per sumar els que aquest diumenge hi ha en joc amb l'Eldenc.

"Fa jornades que estem jugant finals. Ja no ens queden comodins. Hem merescut alguna cosa més però la crua realitat és la que marca la classificació, però mentre hi ha vida, hi ha esperança i no defallirem", ha apuntat l'entrenador andreuenc en declaracions recollides per la web oficial del club. El tècnic es mostra convençut que, malgrat que els resultats no han acompanyat, amb l'excepció de la victòria de fa dues setmanes enfront el Saragossa, s'han fet coses bé i, per tant, diumenge toca "reforçar-les" i, a la vegada, "corregir els petits detalls".

En l'aspecte esportiu, Álvarez compta amb la totalitat de la seva plantilla amb la única excepció de Lucas Viale. El central continua sense superar els seus problemes físics i, per tant, tornarà a ser baixa, juntament amb els lesionats de llarga durada Víctor i Adrià, ja sense fitxa federativa. A la convocatòria, amb tots els disponibles, torna Juanma Viale, un cop superat els seus problemes musculars.

De la seva banda, l'Eldenc arriba a Barcelona conscient que en cas de victòria pot sortir de la zona de descens directe -sempre pendent del que faci el Cornellà a Alacant-. Ho fa, a més, amb la moral alta després de dues victòries consecutives enfront Il·licità (1-2) i Nàstic (3-2) que els han fet recuperar esperances de salvació. Domènech, sancionat, no ha pogut viatjar però sí que recuperen un home clau a la medul·lar com José Sánchez. Bardanca i Mora són baixa per lesió.

La prèvia

Les dades del rival

Eldense 2014-15.doc (68 kB)

ELDENSE 2014-15.pdf (3,4 MB)