Miguel Álvarez: “El culpable sóc jo”

29.03.2015 23:21

Barcelona (T.Martínez).– A la sala de premsa del Narcís Sala s’ha repetit la mateixa escena de les últimes setmanes. El Sant Andreu, després d’avançar-se a la primera meitat, deixa escapar els tres punts i s’enfonsa una mica més a la classificació. Un cop més, Miguel Álvarez ha tornat a sortir davant els mitjans a assumir la responsabilitat –encara no ha guanyat amb el Sant Andreu i ja porta 6 partits al càrrec de l’equip­­– i a assegurar que no es rendiran.

No obstant això, Miguel Álvarez també ha començat amb un missatge clarament autocrític. Si bé ha reconegut que “l’equip ha millorat en el treball dia a dia”, també ha destacat que “des que és entrenador encara no ha guanyat” i que les xifres l’assenyalen com “el pitjor entrenador de la història” del Sant Andreu. “Els resultats són els que manen”, ha continuat Álvarez, abans d’insistir que “el culpable sóc jo”, perquè "sabia on venia".

Un cop més, el tècnic quadribarrat ha destacat el bon inici de partit, ja que el Sant Andreu ha fet mèrit per marxar al descans per davant en el marcador. Però, un cop més, s’ha mostrat crític amb la manca de seguretat defensiva. “Hem de ser més competitius a nivell defensiu, no pot ser que una pilotada acabi en un penal”, s’ha lamentat. “Mentalment hem de ser forts”, ha sentenciat.

Sobre la relació de l’equip amb la grada, Álvarez també hi ha dedicat uns quants minuts de reflexió: “Quan l’afició veu que l’equip no guanya, és normal que pensi que baixarem. La gent ha d’estar descontenta”. Però també ha explicat què hi ha a l’altra banda: “Els jugadors també estan descontents. Entres al vestidor i estan plorant. Els primers que volem guanyar som nosaltres”. Com en altres ocasions, l’entrenador andreuenc ha destacat que el futur dels futbolistes també depèn de la situació esportiva del club. Però, malgrat tot, com a les últimes setmanes, ha insistit que “l’equip no es veu a Tercera” i que ell “no ha baixat a cap equip”. El missatge es manté: “No deixarem de lluitar”.