Miguel Álvarez: “Si no espavilem, enviarem l'equip a Tercera”

15.03.2015 23:09

Barcelona (T.Martínez).- Miguel Álvarez s’ha mostrat sincer, un cop més, a la roda de premsa. L’entrenador quadribarrat no s’ha amagat després de la derrota contra l’Olot, tot i que òbviament s’ha lamentat de l’oportunitat perduda per tornar a sumar de tres en tres davant l’afició quadribarrada. “Estic trist perquè no hem donat a l’afició el que esperava”, ha afirmat Álvarez. Però, malgrat tot, també ha avisat que l’equip ha de despertar si no vol acabar a Tercera.

El missatge del tècnic andalús és clar: “No guanyem res lamentant-nos, tot i les constants adversitats”. Álvarez també ha assegurat que "l'equip no ha jugat per perdre i que “hem fet 80 minuts sensacionals i hem pogut marcar el 2-0". Però l’error en el marcatge en una acció a pilota aturada (1-1) ha estat el punt d’inflexió del partit, segons ha assenyalat l’entrenador quadribarrat. “No podem regalar aquests gols tan senzills”, ha sentenciat. També ha comentat que “hem millorat ofensivament”, però que a nivell defensiu les sensacions són “pobres”.

Miguel Álvarez ha elogiat l’actitud del seu equip, que ha anat a buscar el segon gol per guanyar l’average als de la Garrotxa. En aquesta mateixa línia, ha explicat per què ha introduït Felipe i no Chaco a la segona meitat: “L’equip necessitava velocitat per matar al contracop”. També ha recalcat que els jugadors “treballen de forma sensacional durant la setmana” i que “lluitaran fins el final”. “El que necessitem és guanyar a casa i aconseguir un punt d’inflexió”, ha continuat l’entrenador quadribarrat.

Un dels altres temes tractats a la roda de premsa ha estat la condició física del Sant Andreu, limitat per les lesions als darrers partits. Álvarez ho atribueix, en part, al fet d’haver jugat llargues estones durant dos partits amb menys de 10 homes sobre la gespa, cosa que està passant factura. Les baixes han condicionat la confecció de la banqueta, ja que, per exemple, sense Guzmán han perdut una peça polivalent que pot actuar en diferents posicions. També ha confirmat que el menisc de Víctor ha quedat afectat durant el duel davant l’Olot i que espera recuperar Llamas per les properes jornades.

De cara al futur, Miguel Álvarez ha assegurat que “cal confiar en els que tenim perquè ens treguin d’aquí”. “La gent ha de donar més. Hi ha qui es creu que guanyant 400 euros viu del futbol. Cal donar-ho tot”, ha afegit l’entrenador quadribarrat.  “Els primers que volem sortir d’aquí som nosaltres, perquè les nostres famílies en depenen”, ha sentenciat, en referència a l’emergència de l’equip, i també s’ha mostrat contundent amb la possibilitat cada cop més gran de baixar: “Estem representant una entitat amb 105 anys d’història i si no espavilem l’enviarem a Tercera”.