Miguel Álvarez s'estrena amb un empat de mèrit

22.02.2015 19:50

Barcelona (Redacció). – Miguel Álvarez ha començat la seva etapa com entrenador del Sant Andreu amb un empat a domicili, a la ciutat esportiva del València. L’equip quadribarrat ha tret un punt de la seva visita al València Mestalla malgrat l’expulsió de Llamas (doble groga) a la mitja hora de joc i malgrat jugar amb nou homes els últims 30 minuts per l’expulsió de Rubén Martínez.

El tècnic andreuenc ha introduit diverses novetats a l’alineació, ja que ha apostat per dos davanters purs, Manteca i Chaco, ha col·locat a Carroza a l’eix de la defensa, a Guzman i Calderon als extrems i ha donat continuïtat a Rubén Martínez al lateral esquerre. La igualtat ha dominat la primera meitat, on tots dos equips han disposat d’ocasions força clares per obrir la llauna. A l’equip local, però, ha estat especialment incisiu el jugador de banda Salva Ruiz, que a més de generar oportunitats de gol ha provocat l’expulsió del lateral quadribarrat Llamas, que ha vist dues targetes grogues en només dos minuts.

El Sant Andreu, però, s’ha refet de l’expulsió i ha marcat abans del descans malgrat jugar amb un home menys. A la sortida d’un còrner, Diallo ha fet caure Chaco dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal, el primer de la temporada pels andreuencs. Ton ha estat l’encarregat de xutar des dels onze metres i malgrat l’aturada de Jaume ha tingut la fortuna de marcar el rebot del seu propi llançament.

A la segona meitat el València Mestalla ha buscat el gol de l’empat davant un rival amb inferioritat numèrica. La situació del Sant Andreu ha empitjorat quan el col·legiat ha entès que Rubén Martínez ha realitzat una entrada massa dura i li ha mostrat la targeta vermella directa al minut 63. Així doncs, el Sant Andreu s’ha quedat sense els dos laterals titulars per expulsió.

Amb nou, el Sant Andreu ha patit per mantenir la porteria a zero i la millor versió de Morales ha mantingut a ratlla al filal che durant molts minuts. Al final, però, la insistència dels locals ha obtingut el seu premi, quan Salva Ruiz, el mateix futbolista que ha provocat la primera de les expulsions quadribarrades, ha col·locat la pilota al fons de la xarxa. L’empat a un s’ha mantingut al marcador després dels cinc minuts de descompte que ha assenyalat l’àrbitre.

Fitxa tècnica

Camp: Ciutat Esportiva de Paterna.

València Mestalla (1): Jaume, Ayala, Diallo (Ramírez 51′) , Salva Ruiz, Zahibo (Iban Salvador 62′), Tropi, Nando, Nacho Gil, Fernando Cano i Álex López.

UE Sant Andreu (1): Morales, Llamas, Manu Viale, Carroza, Rubén Martínez, Ton Alcover (Xavi Puerto 82′), Ibon, Guzmán, Calderón, Manteca (Victor 56′), i Chaco (Nuha 67′)

Àrbitre: Alejandro Navarro Fuertes. Ha expulsat Llamas per doble amonestació (29′ i 32′) i Ruben Martínez, amb vermella directa (67′). T.G: Fernando Cano (11′), Diallo (36′), Alex López (45′), Ramírez (68′) i Iban Salvador (92′), del Valencia B; i a Ton (25′) Chaco (54′), Ibon (61), i Xavi Puerto (92′), del Sant Andreu.

Gols: 1-0, Ton Alcover (36′). 1-1, Salva Ruiz (84′).