Álvarez: “No serveix treballar bé si el diumenge no competim”

22.03.2015 23:58

Barcelona (Redacció). – L’entrenador del Sant Andreu, Miguel Álvarez, s’ha tornat a mostrar crític amb l’actuació del seu equip després de la derrota al camp del Reus. Pel tècnic quadribarrat, la clau ha estat el tram inicial del partit, ja que encaixar dos gols tan aviat “els ha passat factura”. Álvarez ha lamentat que “un equip del a zona baixa no pot donar les facilitats defensives dels 20 primers minuts”.

“A la segona meitat hem fet mèrits per marcar el 2-1”, ha matisat l’entrenador andreuenc, en busca d’aspectes positius a destacar de l’actuació dels seus homes. Álvarez també ha destacat que l’equip ha millorat a l’hora de defensar les segones jugades a partir de l’entrada d’Ibon. Però també s’ha mostrat resignat amb les baixes a l’eix de la defensa. “Si no recuperem Lucas, no tindrem centrals i haurem d’inventar quelcom”, ha advertit, poc després d’afirmar que “amb una plantilla més amplia potser hauríem plantejar una altra cosa, però la plantilla és la que és”. En aquesta mateixa línia, ha estat crític amb com s’han defensar les centrades laterals: “No ens podem equivocar al cor de l’àrea, on es decideixen els partits”.

Un dels punts crítics de la derrota ha estat la banda esquerra de Rubén Martínez, per on han arribat els dos gols reusencs. Miguel Álvarez ha assegurat que “sabíem que Rubén Martínez ho passaria malament, però no tan aviat” i ha insistit que “un gol a la primera centrada condiciona tot el partit”.

De cara a les 8 últimes jornades, Álvarez té clar què ha de fer l’equip per salvar-se: “Hem de guanyar els quatre partits a casa sí o sí i treure punts als camps dels filials. També s’ha lamentat que “no serveix treballar bé durant la setmana si els diumenges no competim”, ja que ha insistit que a l’hora de la veritat al seu equip “li falta competir bé”. “La situació és gairebé per posar-se a plorar”, ha assegurat Álvarez. Però també ha promès esforç per intentar remuntar la situació fins l’última jornada.