Miguel Álvarez: “No ens podem escudar en l’arbitratge”

01.03.2015 23:31

Barcelona (T.Martínez). – Miguel Álvarez s’ha mostrat crític a la roda de premsa posterior a la derrota contra l’Alcoià. El tècnic quadribarrat ha estat exigent amb l’actuació dels seus jugadors i ha declarat que la seva feina no era “escudar-se en l’arbitratge”. Malgrat tot, també ha explicat que està “molt content amb l’actitud de l’equip”.

L’arbitratge –dues expulsions per part del Sant Andreu- ha centrat les primeres preguntes de la roda de premsa. No obstant això, Álvarez ha defugit de criticar el col·legiat i ha declarat que “no ens podem quedar en si l’àrbitre s’ha equivocat o no, hem d’anar més lluny: crec que és més culpa del nostre equip”. També ha destacat que el Sant Andreu “ha jugat bé amb inferioritat numèrica”, però també s’ha lamentat de l’acció de Xavi Puerto que ha deixat el seu equip amb 9 homes. “No es pot fer una desconsideració així cap a l’àrbitre”, ha comentat Álvarez sobre aquesta jugada.

Sobre els aspectes purament de joc, Álvarez ha destacat que el Sant Andreu “ha sortit molt bé” i que ha complert amb el que buscava fins l’expulsió de Carroza, malgrat que li ha costat aguantar l’avantatge que suposava el gol de Xavi Puerto al minut 5 de partit. Álvarez ha explicat que d’haver aguantat més estona l’1-0, el rival “ens hauria deixat espais per contraatacar”.

La derrota contra l’Alcoià, per Miguel Álvarez, suposa “una passa enrere en el resultat, però una passa endavant per l’equip”. El tècnic quadribarrat espera poder recuperar els homes sancionats i lesionats a les darreres jornades –ha destacat especialment el rol de Bruno, que s’ha perdut el partit per lesió- i ha recalcat la bona feina de la plantilla en els dies previs als duels. “Estic molt content amb com entrena l’equip”, ha explicat Álvarez, que després ha matisat que "cal traslladar-ho als partits”.

Malgrat tot, el tècnic quadribarrat ha advertit que el Sant Andreu anirà a Lleida a buscar els tres punts i, preguntat sobre la situació de l’equip, ha respost que “ha vingut aquí perquè sabia el que hi havia”. La fórmula per sortir del descens sembla clara: “Cal treballar molt”.