Miguel Álvarez: “Amb queixes i excuses no sortirem de baix”

09.03.2015 00:11

Barcelona (T.Martínez).- Miguel Álvarez s’ha esforçat en destacar els aspectes més positius de la derrota del Sant Andreu a Lleida (3-2) a la roda posterior al partit. El tècnic quadribarrat ha transmès, de nou, un missatge en què recalca la importància del treball i de concentrar-se en els aspectes purament futbolístics per tal de superar la delicada situació en què es troba la institució, en zona de descens des de fa setmanes. “Amb queixes i excuses no traurem l’equip de baix”, ha afirmat.

Sobre el partit, Álvarez ha assenyalat com element clau el fet que l’equip encaixés un gol al setè minut de la primera i la segona meitat. També ha elogiat la figura del davanter Salva Chamorro, autor de dos gols, que “ha decidit el partit”. Malgrat tot, també ha destacat que “l’equip ha de sortir reforçat”, sobretot al·legant que ha tornat a marcar dos gols i que poc a poc s’esvaeixen els dubtes en atac. “Ens costava marcar i en tres partits hem fet cinc gols”, ha afirmat el tècnic andreuenc. “Sortim reforçats, perquè l’equip ha entès que ha de competir i deixar-se de targetes i històries”, ha sentenciat el tècnic andreuenc.

Però, sobretot, Miguel Álvarez ha centrat la seva mirada en les properes setmanes. Considera clau aconseguir certa continuïtat i, en aquesta línia, ha destacat que “hem acabat amb 11” i el fet de “poder repetir alineació la setmana vinent, perquè cal ser un equip constant i sòlid”. Álvarez ha ampliat la seva argumentació fent referència als partits anteriors i les conseqüències de jugar tants minuts en inferioritat numèrica: “El problema no és perdre contra l’Alcoià amb 8, sinó la gent que ha de fer un sobreesforç”. De fet, per aquest motiu tant Ibon com Calderón, amb problemes físics, s’han quedat fora de la convocatòria.

Miguel Álvarez també ha demandat al seu equip major ritme i intensitat per competir a les deu darreres jornades de campionat:  “Ens falta ritme. A Segona B necessitem més ritme. Per tenir ritme el diumenge, has de tenir ritme als entrenaments. Has d’entrenar com jugues. L’equip ha millorat moltíssim en aquest sentit a les dues últimes setmanes”.

El tècnic andreuenc ha fet una crida a l’afició, ja que ha assegurat que “la situació la superarem tots junts”. A més, ha subratllat la importància dels propers partits al Narcís Sala. “No podem deixar escapar més punts a casa”, ha afirmat, taxatiu, Miguel Álvarez. El Sant Andreu rebrà a casa a diversos rivals directes a les properes setmanes.  Per començar, l’Olot el proper diumenge a les 12h.