Martí Cifuentes continuarà a la banqueta

21.05.2014 19:22

Barcelona (T.Martínez).- Els dubtes s’han esvaït. Martí Cifuentes continuarà una temporada més com a entrenador del Sant Andreu. Així ho ha confirmat el club mitjançant un comunicat que posa fi a les especulacions sorgides els darrers dies.

Un cop aconseguida la permanència, Cifuentes, tot i tenir contracte fins a finals de la temporada 2014-15, no va voler per segura la continuïtat. Va explicar que abans de prendre cap decisió volia parlar amb la directiva i veure quin projecte es tenia. Tocava, doncs, mantenir aquesta reunió que ja s’ha celebrat.

La conversa entre el president, Manuel Camino, i el tècnic ha anat prou bé. Tot i que encara no han transcendit els detalls, Cifuentes n’ha sortit convençut i, per tant, serà ell el principal responsable del projecte esportiu per a la propera campanya. Amb ell continuarà tot el seu cos tècnic. Al seu costat, com va explicar el president andreuenc al programa Paraules d’Esports de Ràdio Trinitat Vella, hi tindrà el suport del responsable esportiu de la directiva, l’ex jugador Alexis Plaza.

L'entrenador andreuenc ha explicat a RTV Esports que "hi havia voluntat de seguir però calia definir el projecte". I, aquest, va avisar, haurà de ser modest ja que "hi haurà una baixada de pressupost important". Per això, "l'objectiu de cara a l'any vinent serà salvar la categoria. Cal ser realistes i anar partit a partit, amb humiltat". Sobre la futura plantilla, Cifuentes va apuntar que hi haurà "canvis a l'estiu" sempre "d'acord amb el pressupost". A l'hora de buscar, una cosa té clara: "futbolistes que vinguin amb ganes i il·lusió".

S’espera que Cifuentes comenci a treballar en els propers dies en la nova plantilla. A l’espera dels resultats del càsting convocat pel club per a inicis de juny, el primer pas seria mirar quins jugadors continuaran de l’actual equip. Es possible que les primeres novetats es coneguin en breu.