Marcos Martins: “Hem perdut un any del nostre projecte”

14.05.2015 20:57

Barcelona (P.Mitjans).- Marcos Martins va atendre Ràdio Trinitat Vella el passat diumenge, després del darrer partit de la UE Sant Andreu davant la seva afició. El president quadribarrat va valorar la temporada de l’equip i no va respondre diversos dels interrogants que planteja el futur.

Com valora el descens?

És una situación delicada, molt complicada. Difícil de digerir, però no queda cap altra. Ja estem treballant en la propera temporada, a Tercera Divisió.

En què consisteix aquesta planificació? Què s’ha avançat?

No ens podem equivocar ara, perquè tenim marge de temps a diferència d’aquesta temporada, perquè quan vam arribar la majoria d’equips ja havien fitxat. No hi havia ga9res jugadors disponibles al mercat.

Ha parlat amb Dinorah?

Encara no.

No ha parlat amb ella per valorar la situació?

Res. Ens hem donat un marge de temps per definir una mica la situació i prendre’ns-ho amb calma per no equivocar-nos en cap decisió.

Quins errors s’han comès aquesta temporada?

El que acabo de comentar. En el tema dels fitxatges, vam arribar justos i no hi havia gaires futbolistes disponibles. Al mercat d’hivern també hem fet alguns fitxatges, com Bigas i Rubén Martínez, però no hi havia davanters disponibles. Sabíem que necessitàvem davanters i gols al Sant Andreu i  hi ha futbolistes que podríem haver fitxat, però quan miraven la classificació no els atreia la situació esportiva del Sant Andreu i no arribàvem a acords.

Creu que un dels errors ha estat la distància entre directiva i afició?

No. Crec que no hi ha hagut mai una gran distància, al menys de part meva. Cada dia parlo amb l’afició als entrenaments.

Però Dinorah encara no ha expressat la seva opinió i només ha parlat en comptades ocasions malgrat ser la propietària. Això ha pogut afectar una mica.

No puc parlar per ella. Crec que la gent ha de valorar el que ha fet el club.

En altres temes, el juvenil ha aconseguit l’ascens. Notícia important pel club.

Importantíssim. Per fi una alegria aquesta temporada. És clau que torni a la Divisió d’Honor.

Com valora aquest any la situació del femení?

Ha estat un any complicat i la situació és difícil. Valorarem de cara a la propera temporada com actuar respecte al femení.

Queden diners per la propera temporada per professionalitzar el club?

El nostre projecte continua i volem seguir amb la professionalització del club. Aquest any hem fet una important tasca econòmica i el que hem de fer ara és tornar el més aviat possible a Segona B. Hem perdut un any del nostre projecte que haurem de recuperar per tornar l’equip on es mereix.

I continuarà el tàndem Martins-Dinorah? Es pot assegurar?

És la decisió de Dinorah. Jo no sé res perquè ella és la propietària i ella és qui decideix si vol continuar amb mi de president o amb algú altre. Tant de bo pugui viure moltes emocions en aquest club.

Parlarà Dinorah?

No ho sé, la veritat.

No donarà una roda de premsa, com a propietària, perquè els aficionats estiguin una mica més tranquils de cara a la propera temporada?

Encara no hem parlat d’aquest tema. Ja vaig sortir el dimarts per parlar una mica, però jo no sé si ella farà una roda de premsa. Desconec aquestes qüestions.

Miguel Álvarez també continuarà?

És un entrenador que ens agrada. Com vaig dir a la roda de premsa, queda poc per parlar i definir el tema.