Marco Martins, cesat com a president

02.06.2015 14:52

Barcelona (J.R.González/G.Pérez).- Marcos Martins ja no és el president del Sant Andreu. Vuit mesos després d’arribar al càrrec de la mà de Dinorah da Silva, la seva etapa al capdvant del club s’ha acabat. La noticia s’ha donat a coneixer a través d’un comunicat efectuat per el club fer a les diferents xarxes socials i a la pròpia pàgina web.

El club justifica la decisió que, malgrat no dir-ho explícitament, tot indica que és una destitució per la voluntat d'iniciar "una nova etapa". El seu substitut, al menys per ara, serà el fins ara vicepresident, Oriosvaldo Gusmao Junior. Segons el club, exercirà de president en funcions fins que la màxima accionista anunciï un nou mandatari.

Des del club no s'ha volgut ampliar més la informació donada en el breu comunicat. Tot i això, tot fa indicar que el fet que es tingués clar que Martins deixaria el càrrec és el que ha condicionat, per ara, els pocs moviments, gairebé cap, realitzats de cara a la propera temporada. La mesura, però, sí que confirma la manca de confiança que, des de la màxima accionista, es tirndria cap al fins ara president.