Malson a la Sant Sebastià

23.04.2015 01:09

Barcelona (G.Adalid).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu ha sortit escaldat de la piscina de l’Atlètic Barceloneta (22-4). Els de Chus Martin han demostrat que arriben en estat de gràcia pel tram decisiu de la temporada i els homes de Xavier Julià han tingut un mal dia en el partit més difícil de la temporada. Tot i l’ensopegada els andreuencs mantenen intactes les opcions del play off.

En els primers compassos hi hagut un parell d’ocasions per cada equip però la bona actuació dels porters i la falta de precisió en els llançaments ha provocat que la igualada es mantingués fins el tercer minut de joc. En aquest instant Balazs Sziranyi ha aprofitat una situació de superioritat per inaugurar l’electrònic.

A partir d’aquest moment el partit ha canviat a una dinàmica més favorable als locals, que han imposat un ritme més alt tant en atac com en defensa. En la següent jugada d’inferioritat visitant Nemja Ubovic ha aprofitat per fer el segon. Els andreuencs han efectuat una rèplica però el palmeig del boia eslovac, Lukas Dúric l’ha aturat el porter juvenil Miquel Linares.

Marc Roca ha entrat en escena en dos últims minuts anotant el tercer per l’esquadra dirigida per Chus Martin de llançament exterior La primera alegria pel Sant Andreu ha arribat en el 7’ quan Adrià Sanz ha superat Linares enviant la pilota al pal curt. Però no ha donat gaire temps a celebrar la diana perquè en la jugada posterior Ubovic ha posat el 4 a 1 abans de què hagi finalitzat el primer període.

El segon quart no s’ha iniciat de millor forma possible. En el primer minut els mariners han tingut una pena màxima que ha executat perfectament Fran Fernández. A la possessió local següent Roca ha superat novament Santís anotant el sisè i Fran Fernàndesz el setè finalitzant una transició rapida.

Erik Brugué no ha faltat a la seva cita amb el gol i ha fet el segon pels de Julià aprofitant la superioritat. L’últim gol de la primera meitat l’ha fet Gonzalo Echenique de contraatac. L’hispano-argentí ha fet un sprint de 20 metres i tot just marcar s’ha agafat a la surera per agafar aire.

A la represa el Barceloneta ha seguit amb un alt voltatge mentre el Sant Andreu a poc a poc s’ha anat desinflant fruit del desgast físic i mental que suposa haver-se d’enfrontar contra l’actual campió d’Europa i el tercer parcial parla per si sol (7-1).

El gol més destacat ha estat d’Albert Español després d’una transició ràpida conduïda per Echenique el waterpolista hispano-argentí tot i tenir opcions de llençar a preferir servir en safata la diana en el seu màxim realitzador.

El quart període ha mantingut la tònica marcada en la segona part, s’ha repetit el mateix parcial. Un Sant Andreu sense espais en la parcel·la ofensiva pel bon pressing que han efectuat els mariners i en defensa ho han intentat amb dents i ungles però la pilota sempre ha acabat entrant

El proper compromís de l’esquadra dirigida per Xavi Julià serà el dissabte a la Pere Serrat (18.00.h) enfront del Mediterrani. Els andreuencs podrien acabar la fase regular vuitens sempre i quan guanyin el seu partit i el Mataró ensopegui davant del Terrassa.

Piscina: Sant Sebastià

CN Atlètic Barceloneta: Daniel Lopez Pinedo , Balaz Sziranyi (2), Felipe Perrone (2), Bernado  Oneto, Albert Español (3), Marc Minguell, Marc Roca (3), Gonzalo Echinique (2), Nemaja Ubovic (5), Francisco Fernández (3), Gonzalo Lopez Escribano (1), Roger Tahull (1) i Miquel Linares.

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz (1), Jaime Peiró, Pau Barnils, Daniel Hernández, Lukas Dúric (1), Ivan Losa, Erik Brugué (1), Eric Fernández, Sanuel Balaz, Arnau Escarré, Thomas  Bruder (1) i Aleix Badia.

Parcials: 1-4 / 1-4 / 7-1 / 7-1.