Mallorca B - UE Sant Andreu. Canvi d'horari per seguir en bona dinàmica

24.09.2011 00:51

Avui dissabte, a les 12 del migdia, la UE Sant Andreu visitara el Mallorca B al camp de Son Bibiloni, a la ciutat esportiva Antonio Asensio. Un partit entre dos equips en bona ratxa, que venen de guanyar a la jornada anterior. El balanç històric no és favorable als interessos quadribarrats; dels últims quatre enfrontaments, els dos disputats al Narcís Sala van acabar en empat (1-1 la temporada passada i 0-0 fa dues), mentre que els dos últims desplaçaments a Son Bibiloni es conten per derrotes (1-0 i 3-2, amb remuntada vermellona d'un 0-2 al descans).

Piti Belmonte ha convocat als mateixos homes que van aconseguir la victòria contra l'Olímpic de Xàtiva:

Morales, Pau, Fran Grima, Moyano, Dídac, Arnau, Rubén Canelada, Carroza, Nando, Marc, Luis Blanco, Quim Araujo, Llobet, Xavi Jiménez, Marcos i Nakor. Queden fora de la llista Eloi i Melo, lesionats, i Héctor, Ángel, Tarrés i Borja, per decisió tècnica. Aquest últim ja té l'alta mèdica i aquesta setmana ha començat a entrenar amb normalitat amb el grup però encara no entra en la convocatòria.

Per la seva banda, Miquel Soler, tècnic dels balears convoca a: Felipe Ramos, Martí Amer, Damià, Company, Mateo Garcías, Charlie Took, Víctor, Bigas, Uche, Hervé, Nico, Dídac, Gallar, Manu, Grasa, Álvaro, Abdón i Nacho Flores. No hi entren en els lesionats Alberto i Aridai; Xisco per sanció i Pablo Marí ( convocat amb el Juvenil).

 

El Mallorca B milita aquesta temporada que ve a Segona Divisió B tot i haver baixat a tercera la campanya anterior. Tot i ser un club amb greus problemes econòmics, s'ha trobat la manera d'afrontar el pagament dels 395.000 euros que exigia la RFEF per disputar la divisió de bronze del futbol espanyol..

La seva qualitat estava fora de tot dubte, però la seva experiència en la categoria és més aviat escassa. Possiblement si Kevin, Pina, Tejera i Sergi haguessin pogut participar més amb ells durant la temporada passada, el final podria haver seguit un altre camí. Les lesions i sobretot participacions en el primer equip, ho van impedir. Òbviament, això últim s'ha assumit com una prioritat en la plantilla, la formació de jugadors per la primera plantilla enlloc de competir al màxim nivell a 2aB. Cal destacar també el canvi a la banqueta, on ha marxat Vicente Engonga per Miquel Soler.

Després d'haver pagat una suma important per recuperar la divisió perduda la temporada passada, era evident que es necessitava reforçar al filial per no tornar a passar els mateixos problemes. La directiva va decidit portar alguns reforços per al filial vermellenc. A la tornada de Xisco Hernández cal sumar tres jugadors recentment incorporats. Es tracta de Felipe Ramos, porter que ve cedit procedent del Deportivo de la Corunya, Juan Isidro Núñez, jugador de banda esquerra que ve del Tacary d'Asunción, i finalment Nacho Flores, davanter procedent del River Plate de l'Uruguai.

Resultats: Empat a 1 al camp de l’Hospi, derrota a casa contra l’Huracán Valencia (0-1), empat a 1 contra el Manacor, i dues victòries, 2-0 contra el Llagostera i 0-2 contra el Gandia. És un rival perillós que està en bona dinàmica de joc i resultats.