Mala actuació del Sant Andreu en el primer partit de l’any

12.01.2014 01:06

Barcelona (C.Borrás).- El Sant Andreu no ha donat una bona imatge a la piscina Josep Vallés contra un Mediterrani superior. Una mala primera meitat ha condemnat els homes de Xavi Julià a sumar una nova derrota que els allunya de la quarta plaça.

El duel entre els dos equips ha començat molt bé pels interessos quadribarrats gràcies a l’encert des del punt de penal del golejador del partir Tomas Bruder, que dos minuts després del inici ha avançat al seu conjunt. Però a mesura que transcorria l’enfrontament, la intensitat visitant disminuïa al mateix temps que el Mediterrani arribava amb més facilitat a la porteria defensada per Ramon Santís generant ocasions cada vegada més perilloses.

D’aquesta manera, diversos errors defensius del Sant Andreu van permetre als locals capgirar el marcador i fer un parcial de 3 gols a 0 en només 5 minuts, en els quals els homes de Xavi Julià van estar encertats i tenien dificultats de triangular jugades amb perill.

El segon període ha començat seguint el mateix guió del primer, amb un gol inicial del Sant Andreu, altra vegada Tomas Bruder ha estat l’encarregat de superar a Diego Tobar i escurçar distàncies a l’electrònic. Però un mal quart del Sant Andreu que no ha sabut estar a l’altura d’altres ocasions i algunes irregularitats tan en defensa com en atac  han condemnat el resultat del partit amb 3 gols en contra que han sentenciat gairebé el matx. Amb un altre parcial en contra, de 4 gols a 1, els visitants arribaven al final de la primera meitat amb un resultat de 7 gols a 2.

Novament al tercer quart, seguint la dinàmica dels anteriors partits, els homes de Xavir Julià han reduït distàncies al marcador amb el tercer gol de Tomas Bruder, però ràpidament s’han vist igualats pel Mediterrani que tornava a establir la distància a l’electrònic. Tot i així, els visitants han mostrat una altra imatge diferent a la dels primers períodes amb més ocasions de gol, més triangulacions i una defensa més organitzada.

Finalment, al quart i últim període, el Sant Andreu no ha deixat d’intentar-ho, aconseguint fins i tot un parcial de 2 gols a 0 a favor, però la distància era massa elevada per igualar el matx. D’aquesta manera, el partit ha acabat amb un resultat de 8 a 6 al marcador que tot i la derrota no impedeix al Sant Andreu participar a la Copa del Rei en poques setmanes a la Pere Serrat..

Fitxa tècnica

CE Mediterrani (8): Raimon Santiveri, Adrià Carabi, Dani Gonzalez (3), Roc Ferrer (1), Pol Hodaly (3), Diego Tebar i German Ignacio Yañez (set inicial); Jose Rodriguez, Ricardo Aguiran (1), Nasser Al Daughter, Filip Cvetkovic, Martñi Esteba i Guillem Garcia.

CN Sant Andreu (6): Ramon Santís, Daniel Herenandez, Adrià Sanz, Tomas Bruder (4), Sergi Triller, Erik Brugué, Arnau Escarré (set inicial); Filip Tenzera, Joel Estaller (2), Pau Barnils, Miguel Cidonya, Daniel Jackson, Ricardo Gracia i Pau Venteo.

Parcials: 3-1 / 4-1 / 1-2 / 0-2