Mal lloc per anar amb nervis

25.01.2014 15:26

Barcelona (G.Pérez).- Un any sense guanyar fora de casa. La darrera victòria andreuenca a domicili en lliga es va aconseguir el 20 de gener del 2013 al municipal Sagnier del Prat. Des de llavors, cap triomf més. I Tarragona, tot s’ha de dir, no sembla el lloc idoni per trencar la mala ratxa. I això que és més necessari que mai.

I ho és perquè el dimecres els quadribarrats van deixar escapar una oportunitat d’or de guanyar tranquil·litat. La derrota enfront l’Ontinyent ha fet mal. I encara més el buit que deixa a la plantilla el màxim golejador, Francis Ferrón, que ha marxat a La Hoya Lorca. Un dubte clau s’obre ara: podran els altres davanters andreuencs millora l’efectivitat mostrada fins ara i suplir, d’aquesta forma, l’absència del jugador andalús?

Contra el Nàstic aquesta incògnita s’ha de posar a prova. Ni que sigui a mitges perquè un dels futbolistes concernits, Ander Vitoria, no podrà vestir-se de curt al Nou Estadi. Contra l’Ontinyent va veure la cinquena targeta groga de la temporada i, per tant, li tocarà descansar per sanció. Així, tot apunta a que Antonio Matas té moltes opcions de ser, per primera vegada, titular. El gol estèril marcat contra l’Ontinyent, espera el cos tècnic, ha de tenir continuïtat.

Continuen lesionats Didac, Jilmar i Azparren. També queda fora de la llista Víctor Alonso. A l’ex juvenil, tot i que fa dies que es va anunciar, encara no se li ha fet la fitxa federativa. Les novetats a la convocatòria són el porter Èric i Guzmán, que hi torna després de superar els problemes físics que l’han deixat KO les darrers jornades.

Si el Sant Andreu necessita els punts per no tornar apropar-se a la zona perillosa de la taula, el Nàstic buscarà la victòria per acostar-se a la de privilegi, el seu objectiu indiscutible aquesta temporada. Una fita que es va complicar amb un inicia de lliga molt titubejant que va acabar costant el càrrec a Santi Castillejo. Des de l’arribada del nou entrenador, Vicente Moreno, l’equip grana no coneix la derrota i es mostra sòlid al Nou Estadi. A domicili, en canvi, tot just ha sumat empats. La gran novetat a la llista grana és la presència d’Iván Aguilar, el fitxatge fet aprofitant l’obertura del mercat hivernal. És baixa segura el central Pablo, per acumulació d’amonestacions.

Mes dades del rival:

Nastic 2013-14.DOC (80896)

NASTIC 2013-14.pdf (3808091)