Mai és tard per guanyar a domicili

26.04.2014 15:35

Barcelona (T.Martínez) Queden dos partits lluny del Narcís Sala i, a dia d’avui, tots dos s’han de jugar contra rivals que es troben per sota del Sant Andreu. El primer arriba aquest  diumenge (18:00) al Clariano contra un Ontinyent que jugarà a Tercera la propera temporada. És la quarta vegada aquest any que el conjunt quadribarrat visita el camp d’un cuer (Reus, Prat, Constància i Ontinyent), però això no ha estat garantia de res. En les tres ocasions anteriors el Sant Andreu va caure derrotat i va transmetre males sensacions.

Tot i així, sembla un partit adient per sumar punts a domicili. Fins i tot per guanyar i trencar una mala ratxa que ja dura des del 20 de gener de 2013. Caldrà veure amb quina tensió surt l’Ontinent (exequip de Ton Alcover) i com reacciona davant el ja conegut descens. També és un partit clau tenint en compte que aquesta jornada s’enfronten Prat i València Mestalla, els dos equips que es troben just per sota a la classificació, cosa que beneficia als homes dirigits per Martí Cifuentes.

El tècnic andreuenc no podrà comptar amb Rubén Canelada, sancionat. Per tant, faltarà veure qui substitueix el lateral esquerre del Sant Andreu, si juga a la banda Carroza, tal i com va passar al camp d’Huracán, o entra un futbolista d’un perfil més semblant com Jilmar, que ha viatjat amb l’equip a Ontinyent. Jilmar és una de les novetats de Cifuentes a la convocatòria juntament amb el porter Manu i Xavi Jiménez. El migcampista andreuenc torna 6 setmanes després de lesionar-se contra el Villarreal B.

La convocatòria de Manu va lligada amb la baixa d’Èric, lesionat, que acompanya a Dídac a d’infermeria del club. Tampoc han viatjat Albarrán, Quim Araujo i Mouriño per decisió tècnica. Per tant, Araujo i Mouriño es queden fora dels plans de Cifuentes per tercera jornada consecutiva. No juguen des de la derrota al camp del Constància (3-1).

Cifuentes ja ha avisat que no serà un duel fàcil, que l’Ontinyent competirà davant el Sant Andreu. Tot i així, en un dels partits més importants de la història recent del club, els quadribarrats no es poden permetre fallar.

La prèvia

Les dades del rival

Ontinyent 2013-14.DOC (87552)
ONTINYENT 2013-14.pdf (3559632)