Lucas Viale estarà de baixa un mínim de mes i mig

04.03.2015 22:48

Barcelona (G.Pérez).- Menys greu del que s’esperava, sí; però igualment negativa. Lucas Viale estarà com a mínim un mes i mig de baixa per culpa de la lesió soferta el passat diumenge durant el partit amb l’Alcoià. Per tant, l’equip perd una peça important en un tram decisiu de la temporada.

Lucas es va lesionar el bessó en saltar per rematar en la jugada del 2-2, acció que posteriorment Felipe convertiria en gol en recollir el refús del travesser. Es va fer un trencament muscular que les proves a les quals s’ha sotmès aquest dimecres han revelat de tres centímetres i mig.

Es tracta d’una lesió menys greu del que el club esperava inicialment, però, sent prudents, ningú li traurà al central andreuenc un temps d’un mes i mig de baixa. És a dir, no tornarà a jugar fins a finals d’abril sempre i quan la recuperació vagi com es preveu.

Per tant, Lucas Viale, com era de preveure, serà baixa per al partit al Camp d’Esports. En aquest duel, el tècnic andreuenc, Miguel Álvarez, no podrà comptar amb els sancionats Carroza i Puerto.