Lucas Viale, sancionat, no jugarà a Olot

22.10.2014 17:15

Barcelona (G.Pérez).- Tal i com s’esperava, el comitè de competició de Segona B ha sancionat amb un partit de suspensió el jugador del Sant Andreu Lucas Viale després de l’expulsió del passat diumenge. Així doncs, el futbolista argentí es perdrà el duel que l’equip quadribarrat ha de disputar el proper cap de setmana al camp de l’Olot.

El central andreuenc va veure dues targetes grogues en dues accions molt similars, en fer falta en saltar a jugar una pilota de cap. La segona, de fet, a l’últim sospir del partit. Tal i com estipula el reglament, el comitè l’hi ha imposat un partit de suspensió. Per tant, no podrà jugar a Olot.

Aquest duel també se’l perdrà un jugador del conjunt garrotxí, el davanter Enric Gallego. En el seu cas, per una sanció de quatre partits que va rebre en ser expulsat fa dues setmanes.

La llista de sancions derivades de la jornada del passat diumenge té un altre detall a destacar vinculat al Sant Andreu: el càstig rebut per l’entrenador del Reus, Natxo González. El comitè li ha imposat dos partits de suspensió i, per tant, no podrà seure a la banqueta en el que serà el seu retorn al Narcís Sala, la que va ser casa seva durant quatre temporades.