L’Ontinyent, noms il•lustres i ganes de reviure els bons temps

02.09.2011 15:37

 

El Sant Andreu tindrà en quatre dies l’oportunitat d’aconseguir les dues primeres victòries de la temporada. La primera serà diumenge al Narcís Sala contra l’Ontinyent. L’equip de la Vall d’Albaida ja sap què és guanyar en terreny català aquesta temporada amb la victòria en la primera jornada per 1 a 3 al camp del Llagostera. D’altra banda, en l’anterior jornada va perdre a casa el derbi valencià contra el Gandia per 0-2.

 

El conjunt entrenat per Roberto Granero s’ha reforçat molt aquesta temporada amb l’objectiu de tornar a jugar la promoció d’ascens, tal com va passar fa dues temporades. La secretaria tècnica ha fet mig equip nou, amb 11 fitxatges, alguns noms il·lustres de la categoria o fins i tot de la 2a A. L’Ontinyent ha sabut aprofitar el descens federatiu de l’Alacant i ha pescat força jugadors del conjunt blau. Començant per la porteria hi trobem Alberto, porter del club alacantí la temporada passada després de jugar tres anys al filial. També s’han fet amb els serveis del doble pivot titular l’any passat a Villafranqueza. La part destructiva d’aquest tàndem és l’ex capità de l’Alacant Iván Forte, un jugador molt contundent al mig del camp i que posarà molts problemes al Sant Andreu a l’hora de construir el joc. La part creativa la posa un vell conegut del futbol català, Albert Urrea, ex jugador del Lleida. Per últim, cal destacar l’arribada d’un dels jugadors amb més capacitats per desbordar de tot el grup tercer, Javi Salero. L’ex de l’Alacant pot portar de corcoll la defensa andreuenca amb la seva velocitat i el seu regat.

 

A més d’aquests quatre fitxatges procedents de l’Alacant, l’Ontinyent s’ha fet amb els serveis d’Alex Cacho, lateral dret que l’any passat va defensar la samarreta del Sant Andreu El sorià torna al que ja va ser el seu club amb ganes de consolidar-se a la categoria. De moment aquesta temporada ho ha jugat tot, i de ben segur que vindrà al Narcís Sala amb una motivació especial. Seguint en la línia defensiva, Verdejo (procedent de l’Extremadura) i Óscar López (Dénia) han vingut per aconseguir formar una defensa sòlida, a diferència de la passada campanya on es van mostrar massa llacunes.

 

I el reguitzell de reforços no s’acabi aquí. Dos il·lustres vestiran aquesta temporada la samarreta de l’Ontinyent: Andrés del Campo Santos i Fernando Béjar. El primer, molt conegut al Camp d’Esports de Lleida, arriba després d’una etapa a l’Elx que va estar a punt de culminar amb l’ascens a Primera Divisió, mentre que el segon arriba després del descens federatiu del Castelló i d’haver participat, ara fa dues temporades, en l’històric ascens de l’Alcorcón. Santos aportarà més connexió entre el mig del camp i la davantera, mentre que Béjar és l’home que ha de posar criteri i organització al joc ofensiu, i de ben segur que tard o d’hora esdevé el líder de l’equip sobre el terreny de joc.

 

Ja per acabar, a la davantera trobem el que de moment és el màxim golejador del grup. Javi Gómez, procedent del Puertollano ha marcat 3 gols (tots a camp del Llagostera) en dues jornades, i ja ha igualat el seu registre de la passada temporada. Caldrà que Moyano i companyia el lliguin ben curt perquè ja se sap que el davanter viu del gol, i ara mateix Gómez té la moral pels núvols. Acompanyant al pitxitxi trobem Carlitos, jugador procedent de l’Ilicitano i al que sembla que Granero li té reservat el lloc de revulsiu a les segones parts.

 

Diumenge es trobaran dos equips amb ganes de tornar a ser protagonistes del grup tercer. Dos equips amb una història recent semblant. L’Ontinyent vindrà amb ganes de seguir sumant, però el Sant Andreu no pot deixar perdre l’oportunitat de sumar els primers punts davant l’afició.