Lloret lidera la primera victòria

12.10.2014 12:29

Barcelona (G.Adalid).- El femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha debutat amb victòria a la Divisió d’Honor després de guanyar al Rubí (13-11). L’equip vallesà ha posat les coses molt difícils a les barcelonines amb un joc directe i efectiu. Quan semblava que les visitants tenien l’enfrontament de cara, Helena Lloret s’ha posat el conjunt andreuenc a l’esquena i, amb set gols, ha estat la màxima golejadora de l’encontre i ha liderat la seva esquadra cap a la victòria.

En els primers instants de partit, els dos conjunts s’han mostrat molt respecte i han centrat els seus esforços a no encaixar cap gol, però en el quart minut de l’encontre Lloret ha transformat una pena màxima i ha inaugurat el marcador per a les locals. En el 6’, Marta Recio ha anotat la segona diana pel Sant Andreu però en la següent jugada Beatriz Otriz ha retallat distàncies de penal.

Lloret és una de les jugadores més valuoses per Javier Aznar perquè a part de marcar molts gols és una magnífica assistent. Marta Recio ha anotat després de rebre una passada  seva el 3-1, però el Rubí ha pogut fer la replica a l’últim minut gràcies a un bon llançament d’Amanda Triviño (3-2).

En el segon període, s’ha mantingut un estira-i-arronsa entre els dos equips, però aquest cop les noies entrenades per Javier Rubio han estat les vencedores del parcial. I, a més, han aconseguit empatar el duel a 6  a les acaballes de la primera part amb un llançament col·locat de Beatriz Otriz.

A la represa, la mateixa jugadora rubinenca ha estat l’encarregada d’anotar el setè gol i posar per davant el seu equip per primer cop en l’enfrontament. Aquesta alegria ha durat poc perquè la waterpolista americana Katelyn Rigler ha posat la igualada a l’electrònic amb un llançament ajustat al pal aprofitant una bona passada de Lloret. A partir d’aquest moment, el tercer quart ha estat un monòleg andreuenc amb tres dianes més i el Rubí, tot i que ha creat ocasions, no ha sabut definir amb garanties (10-7).

En el quart període Helena Lloret s’ha posat l’equip a l’equip a l’esquena marcant tres gol. Tot i que les noies de Javier Rubio ha estat capaces de fer quatre dianes, el petit coixí que el conjunt entrenat per Aznar havia aconseguit en el tercer quart l’ha permès derrotar al Rubí i sumar els primers punts de la temporada.

El pròxim compromís del Sant Andreu serà el dissabte vinent a la capital espanyola enfront del Madrid Moscardó.

Piscina: Pere Serrat.

CN Sant Andreu (13): Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (7), Carla Castella (1), Mireia Guiralt (1), Laura Roca, Katelyn Rigler (2), Noelia Mora, Marta Recio (2) , Ariandna Espassa i Maria Hernández.

CN Rubí (11):  Anna Vila, Laia Soriano, Alejandra Flores, Guilia Di Marcantonio, Irene González, Beatriz Ortiz (4), Lidia Escoda (1), Gemma Sampons, Esther Estalella (1), Amanda Triviño (5) i Paula Rutgens .

Parcials: (3-2/ 3-4/ 4-1/ 3-4). Total: 13-11.