Lloret i Aznar concideixen que l’equip ha fet un pas endavant

09.02.2015 19:21

Barcelona (G.Adalid).- Satisfacció i orgull són els dos sentiments que han experimentat Helena Lloret i Javier Aznar després d’assolir el sotscampionat en la XIX edició de la Copa de la Reina. El femení andreuenc ha millorat de forma notable el seu joc durant el torneig. Aquest bon paper a la competició del KO asseguren que servirà per motivar a l’equip per lluitar per assolir la tercera plaça a la Divisió d’Honor.

Helena Lloret ha estat la primera en fer declaracions a RTV Esports després d’aconseguir el segon lloc a la Copa. ¨Ha estat un campionat que l’hem lluitat fins al final, ens hem cohesionat com a equip més que mai. Estic molt satisfeta amb l’entrega de totes i la veritat que hem fet un molt paper".

La waterpolista ha tingut temps per l’autocrítica i ha confessat la baixada de ritme del seu equip a la segona part. ¨Ens ha faltat un punt més d’intensitat en els dos últims quarts, aquest fet ens ha costat molts gols durant aquest temps¨, ha dit l’argentonina.

La jugadora del Sant Andreu ha afirmat rotundament que l’equip ha fet un pas endavant durant la competició: ¨El treball en equip ha estat molt superior al que portem fent a la lliga, ens hem vist molt més compenetrades. Durant l’atac tenim més calma i a l'hora de defensar tenim clar on anar. En definitiva, ens enteníem molt més. Els resultats avalen aquestes declaracions de Lloret, perquè en els quarts i les semifinals han dominat els partits durant tres quarts i a la final han tutejat el totpoderós Sabadell en la primera meitat.

Per altra banda, Javier Aznar s’ha mostrat satisfet amb el subcampionat aconseguit a la Copa a la Reina:¨La valoració és molt bona. Hem fet un gran torneig i hem competit a un bon nivell en els tres partits. Fins i tot vam arribar a la final en un moment que les coses en sortien i l’equip tenia l’autoestima alta¨, ha declarat l’entrenador.

El tècnic madrileny ha posat èmfasi en què la victòria no ha estat tan llunyana. ¨Hem platejat l’enfrontament per guanyar-lo i hem estat molt a prop d’aconseguir-ho més del que la gent es pensa. El problema és que no hem passat el moment psicològic i en el tercer quart hem tingut una ocasió per tornar a entrar al partit que hem desaprofitat¨, ha dit Javier Aznar. En el tercer període amb marcador 6-4 Laura Ester va regalar la pilota a Marta Recio però la jugadora andreunca no va poder batre a la portera en un mà a mà.

L’entrenador coincideix amb Helena Lloret i creu que el seu conjunt ha donat un salt qualitatiu durant la competició. ¨Hem demostrat que en els moments importats aquest equip té orgull, té ganes, té autoestima. Hem fet grans partits a quarts i semis, i fins i tot a la final avançant-nos en el marcador i mantenint opcions fins al tercer quart. Crec que té molt mèrit".

Aznar també ha deixat clar que el seu projecte just comença: ¨Estem en un projecte esportiu que és per demà. Volem que el Sant Andreu molt alt i aquesta final ens ha de servir per aprendre. A la pròxima volem arribar amb un resultat més ajustat al tram final i tenir la possibilitat de guanyar¨.

El tècnic del Club Natació Sant Andreu espera que aquesta bona dinàmica es mantingui en el campionat domèstic. ¨Tant de bo el rendiment que ha demostrat l’equip aquests 3 dies segueixi en els pròxims compromisos. Les noies saben que la competició important és la lliga i hem de lluitar per la tercera plaça que si l’assolim ens donarà a jugar competició europea¨, ha dit el madrileny. L’esquadra andreunca es troba a quatre punts de la plaça que desitja, que actualment ocupa el Mediterrani.