Llicència per somiar en Europa

15.03.2015 23:22

Barcelona (Ò.Dorado). El femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha sumat una important victòria contra el Club Waterpolo Dos Hermanas (13-5). La bona pressió defensiva i el bon encert en la parcel.la ofensiva han fet possible la consecució dels 3 punts. Amb aquest bon resultat empaten a la classificació amb el Mediterrani i escalen al tercer lloc, última plaça que dóna accés a Europa, perquè tenen guanyat el gol average a les santsenques.

Les noies d’Aznar han demostrat la voluntat de guanyar el partit des dels primers compassos de l’encontre. De fet, Marta Recio ha anotat el primer gol de les andreuenques al cap de 35 segons després d’una bona assistència de Noelia Mora. Lola Díaz ha igualat el marcador amb un xut des de llarga distància. Espasa i Mora han marcat els altres gols de les locals (3-1).

El segon quart ha estat el més igualat del partit i el millor per les visitants. Noelia Mora ha transformat en gol una bona assistència d’Ariadna Espasa. Katelyn Rigler, autora de dos gols, ha marcat el 5 a 1. Els últims dos gols de la primera part han estat per les andaluses. Xenia Sánchez i Lorena Miranda han escorçat diferencies (5-3).

A la represa, el conjunt local ha trepitjat l’accelerador. Els gols consecutius d’Ariadna Espasa, de Marta Recio i de Carla Castellà han donat oxigen per encarar amb més tranquil·litat el tram final del partit. Lola Díaz ha marcat l’únic gol pel bàndol sevillà. La darrere diana del quart ha tornat a ser per les andreuenques, obra de Mireia Guiralt (9-4).

A l’últim quart, el Sant Andreu no ha baixat el ritme i ha competit amb la mateixa intensitat. De fet, Mireia Guiralt ha anotat el seu segon gol del partit al cap de pocs segons de l’inici. Xenia Sánchez ha sorprès a la portera andreuenca i ha marcat l’últim gol de les visitants. Marta Recio de penal, Rigler amb un bon llançament exterior i la jove Sílvia Morell de vaselina han anotat les darreres dianes  de l’enfrontament (13-5).

CN Sant Andreu: Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret, Carla Castellà, Mireia Guiralt (2), Laura Roca, Katelyn Rigler (2), Noelia Mora( 2), Sílvia Morell (1), Marta Recio (3), Ariadna Espasa (2) i María Hernández.

CW Dos Hermanas: Lucia Trinidad, Xenia Sánchez (2), Maria Dolores, Laura Díaz, Lola Díaz (2), Sara Carmona, Lorena Miranda (1), Celia Reina, Lisandra Frometa, Rebeca Garcia i Clara de la Torre.

Parcials: 3-1 / 2-2 / 4-1 / 4-1. Total: 13-5.