Lleida i Mallorca B ploren al final

17.05.2015 22:27

Barcelona (Redacció).- Punt i final al grup 3 de Segona B. La lliga ha finalitzat i el quadre d’honor i de deshonor està clar. Huracán, Hércules i Reus acompanyaran al campió Nàstic en la promoció d’ascens. Per sota, el Mallorca B és el quart equip, juntament amb Il·licità, Saragossa B i, malauradament, el Sant Andreu que baixa a Tercera. L’Eldenc haurà de buscar la salvació en una eliminatòria a cara i creu.

La darrera jornada ha clarificat les coses. Per la part alta, no han fallat Huracán i Reus. Valencians i tarragonins han guanyat respectivament a Badalona (2-1) i Olot (1-0), resultats que els han permès consolidar la plaça de promoció. L’Hércules, que ha empatat a Mallorca (1-1) també s’hi ha ficat.

I en gran part ha estat gràcies a la derrota del Lleida. Els de la Terra Ferma han caigut (1-0) enfront un Cornellà que, amb aquest triomf, s’ha escapat de la zona de perill. L’Eldenc també ha guanyat (1-0 enfront l’Atlètic Balears). El resultat li permet fugir del descens directe, on s’ha ficat sense temps de reaccionar el Mallorca B, i ara haurà de disputar una promoció per salvar-se.

Quadre final Segona B 2014-15

 

Grup 1

Grup 2

Grup 3

Grup 4

Campió

Oviedo

Huesca

Nàstic

Cádiz

Promoció d’ascens

Murcia

Racing Ferrol

UD Logroñés

Athletic B

Guadalajara

Real Unión

Huracán

Reus

Hércules

UCAM Múrcia

Almería B

Villanovense

Promoció pel descens

Avilés

Las Palmas At.

Eldenc

Cartagena

Descens

Langreo

Zamora

Tropezón

Marino

Rayo B

Atlético B

Trival Valderas

Conquense

Mallorca B

Sant Andreu

Elx Il·licità

Saragossa B

Córdoba B

Arroyo

El Palo

Lucena

 

Pel que fa a Tercera Divisió, al grup català l’Ascó és el campió. També jugaran la promoció d’ascens la Pobla de Mafumet, l’Europa i el Figueres.