L’Hoquei línea d’alt nivell arriba a Sant Andreu

24.01.2014 16:51

Barcelona (G.Adalid).- L’Associació Esportiva Sant Andreu serà  el club organitzador de la IV Seu de Lliga d ‘Or d’hoquei línea aquest dissabte al pavelló municipal Francisco Calvo. Les dues jornades que es jugaran significaran l’inici de la segona volta de la competició. 

Els conjunt andreuenc es manté en la cinquena plaça,  amb dues victòries i dos empats en els cinc partits que ha dispustat, però te un partit pendent contra el Premia de Mar  i, en el cas de que  l’enfrontament es guanyès els permetira situar-se en quarta posició.

El CHC Las Rojas (tercer  classificat) i el HC Àguilas (vuitè classificat) són els dos equips  que mesuraran les forces enfront al club amfitrió. Els madrilenys es presenten com el rival més complicat del dissabte perquè en l’últim partit en el que  es van enfrontar el resultat va ser un empat a dos, i en canvi el partit   que disputen contra els murcians s’especula que es el rival mes feble de tota la competició perquè en 6 jornades disputades encara no ha sumat cap punt.

La Lliga d'Or, que equivaldria a la segona divisió del hoquei línia, està formada per vuit equips amb un  sistema de seus de concentració. Es disputa una fase  regular de 14 jornades  (anada i tornada). Els enfrontaments es repeteixen en set seus on es juguen, a cadascuna, dues jornades.