Les opcions de play-off passen per la piscina Sant Jordi

30.01.2015 19:22

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu disputa dissabte un enfrontament transcendental per continuar immers en la lluita pel play-off de lliga. Els nedadors de Xavier Julià visiten la piscina Sant Jordi per enfrontar-se a un rival directe com és el Club Natació Catalunya, i és que tots dos equips estan empatats a punts a la classificació i qualsevol triomf serviria per obrir un coixí de tres punts i guanyar el gol 'average'.

La contundent victòria de la setmana passada del Natació Sant Andreu – per 16 gols a 6 contra el Concepción-Ciudad Lineal – va servir per rebaixar la tensió i trencar una mala dinàmica que s'allargava jornada rere jornada. Tres punts que van reobrir l'esperança del play-off que permet als andreuencs considerar el derbi barceloní contra el Natació Catalunya gairebé com una final.

També ho serà per al Club Natació Catalunya, ja que després d'un mal inici de competició ha aconseguit encadenar una ratxa de quatre partits consecutius sense perdre en les darreres jornades. Deu punts que li han servit per reenganxar-se als equips de la zona mitja-baixa de la taula i comprimir encara més les darreres places de play-off. En la darrer enfrontament, els homes Xavier García també van superar amb comoditat el seu rival; van guanyar per 5-14 el Waterpolo Navarra.

El duel de la primera volta, a la piscina Pere Serrat, va acabar amb empat a vuit al marcador i fins als últims instants tots dos equips van poder endur-se la victòria. Al final però, un gol del Catalunya va situar les taules a l'electrònic. Un resultat que demostra que el Catalunya es mostra més fort a la seva piscina, ja que dels cinc encontres que ha disputat només n'ha perdut dos.

El Club Natació Catalunya – Club Natació Sant Andreu, corresponent a la catorzena jornada de la Divisió d'Honor Masculina es jugarà dissabte, a les 17h, a la piscina Sant Jordi de Barcelona.