Les noies no fallen i recuperen el tercer lloc

10.03.2014 20:49

Barcelona (G.Adalid).-L’absolut femení del CN Sant Andreu va superar còmodament al CN Hospitalet (17-4) i, aprofitant l’empat del Mediterrani enfront el CN Latina, va recuperar la tercera posició.

Les noies de Jordi Timblau van sortir molt concentrades des de l’inici del partit perquè eren molt conscients que, sumant els tres punts, escalaven una posició a la classificació. Les andreuenques van anar per feina i, al final del primer quart, ja gaudien d’una diferència de quatre gols (5-1).

En el segon quart, el conjunt de Manuel Delgado va efectuar una defensa més agressiva perquè les locals no tinguessin temps per pensar les jugades ofensives però, encara que les jugadores de l’Hospitalet ho intentaven amb totes les seves forces, la diferència física i tècnica del Sant Andreu era evident i, al final de la primera part, la diferencia ja s’havia ampliat a sis dianes (9-3).

En la segona part, les hospitalenques van veure com l’esforç que havien realitzat en els dos primers períodes li passava factura  i es veia incapaç reaccionar davant de la gran exhibició que va protagonitzar el Sant Andreu amb un joc dinàmic i efectiu, que li va permetre marcar fins a 8 gols. La situació era ben diferent a les files del L'Hospitalet, que estava completament esgotat i sense idees en atac (només va marcar 1 gol en tota la segona part). Segur que les jugadores de Manolo Delgado van agrair que l’àrbitre indiqués el final l’enfrontament que va acabar amb victòria andreuenca per tretze gols de diferencies (17-4).

El pròxim compromís de lliga de les waterpolistes de Timblau és el desplaçament més complicat de la temporada a la piscina de Can Llong contra el CN Sabadell l’actual campiona de la Reina i la líder indiscutible de la Divisió Honor femenina que després de 16 jornades es manté invicte.