Les joves promeses brillen a la Copa Catalana

21.05.2015 14:33

Barcelona (G.Pérez).- Jéssica Vall, Àfrica Zamorano o Juanmi Rando són ja esportistes consolidats en la natació espanyola. Són un present ferm per al Club Natació Sant Andreu que, però, veu amb satisfacció com el futur també promet. Els joves nedadors de l'entitat van brillar amb llum pròpia en la Copa catalana d'alevins i infantils.

Així, els alevins es van problamar sotscampió de la competició. Només els va superar el Sabadell, amb 1.104 punts. Els andreuencs van aconseguir 801. En tercera posició va acabar el Barcelona, amb 748.

L'èxit va ser d'equip però cal remarcar les actuacions individuals de Marina García, que es va imposar a les proves de 100 i 200 metres braça; Víctor Burgos (tercer als 200 braça i segon als 100); i Aitana Roldán, campiona de les modalitats de 400 i 100 metres lliures.

També va pujar al podi l'equip infantil. Va quedar en tercera posició, amb 855 punts, per darrera de Sabadell, campió amb 1.106; i Terrassa, amb 1.011.

De l'equip desplaçat a Molins de Rei cal destacar en aquest cas l'excel·lent actuació de Arnau Honrubia. Va ser primer en tres proves (100 i 200 papallona i 400 estils) i tercer als 200 estils. Aitor Pérez, tercer als 200 lluires, també va contribuir decisivament al tercer lloc, a l'igual que l'equip de relleus dels 4x100 que també va quedar en tercera posició.

Tant alevins com infantils, però, ja tenen en ment un nou objectiu. Els joves nedadors volen arribar en el millor estat possible als campionats d'Espanya i de Catalunya.