Les dades del Zaragoza B

07.10.2011 14:42

El Zaragoza B juga de rebot a Segona B. De rebot, i previ pagament de 400.000 euros. A l’igual que el Mallorca B, els aragonesos, tot i estar en suspensió de pagaments, van aprofitar el descens administratiu d’un club per comprar la plaça que no havien aconseguit per mèrits esportius. El filial portava varies temporades intentant-ho, però les promocions d’ascens sempre li havien estat desfavorable. Ara, el repte passa per mantenir la categoria guanyada als despatxos, a la vegada que forma jugadors que puguin donar el salt per al primer equip. Lògicament, parlem d’un conjunt amb molta joventut, el que s’ha notat en un inici fluix de temporada, especialment en l’aspecte golejador. Fins a la jornada sis, només un gol. La visita a Gandia, amb un espectacular 4-6, va canviar aquesta situació.

L’entrenador és Juan Eduardo Esnaider, en el que és la seva primera experiència a la banqueta com a màxim responsable. Qui fou un dels davanters estrella de la lliga espanyola als noranta torna a l’equip on més va quallar per portar els més joves. De moment, però, ha estat més notícia per la incomprensible decisió de no deixar fer la selectivitat a un dels seus jugadors, Ramiro, que pels resultats esportius.

La plantilla aragonesa compta amb talent. Molts dels jugadors, com Roy, el propi Ramiro, el porter Kilian, Estrada o Joel han estat internacionals en categories inferiors, ja sigui amb Espanya o amb altres països. Alguns, fins i tot, amb èxit, com el sotscampionat d’Europa sots 19 amb Espanya de Ramiro o l’aconseguit amb la sots’17 per Jorge Ortí, autor d’un hat trick a Gandía.

En els següents enllaços podeu consultar les dades del proper rival del Sant Andreu.

plantilla zaragoza b 2011-12.doc (63,5 kB)
zaragoza b 2011-12.pdf (2,6 MB)